Verzorgende IG nachtdienst, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij de nachtvlinder die het best tot zijn recht komt wanneer het donker is?
 • Bied jij graag belevingsgerichte zorg aan mensen met geheugenproblematiek?
 • Haal jij uitdaging uit jouw rol als verzorgende voor onze cliënten?

Is jouw antwoord drie maal ja? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als verzorgende IG in de nachtzorg ben jij verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten met geheugenproblematiek. Voor onze cliënten ben jij een luisterend oor en weet jij als geen ander wat de individuele zorgbehoefte is. Elke cliënt heeft een andere behoefde en daarop pas jij de belevingsgerichte zorg als maatwerk aan. Naast ADL-zorg verricht jij ook verpleegtechnische handelingen, waarvoor jij bekwaam bent! Als collega kan jij als geen ander meedenken in de zorgmogelijkheden en hierin adequaat handelen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en staat met veel liefde klaar voor jouw cliënten.  

Jij komt te werken binnen een redelijk kleine locatie. Deze locatie typeert zich door de warme en welkome sfeer die er heerst. Tijdens jouw diensten kom jij te werken op meerdere verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich drie woningen. Hier wonen bewoners met geheugenproblematiek kleinschalig met z’n zessen binnen één woning. Tevens zijn er op de eerste etage nog twee woningen aanwezig met ieder 6 bewoners. En op de tweede etage wonen 16 bewoners zelfstandig in eigen appartementen binnen ons verzorgingshuis.

Binnen de nachtdiensten kom jij in een team met drie ervaren collega’s die al heel wat mooie jaren werkzaam zijn binnen de locatie. Elke nachtdienst werk je samen met een collega en samen zorgen jullie ervoor dat onze cliënten tijdens de nachten kunnen rekenen op jullie zorg, inzet en ervaringen. Jouw diensten zijn van 23:00 tot 7:00 uur of tot 7:45 uur.

Wil jij een combinatie maken tussen nacht en dag diensten? Dit is in overleg mogelijk!

Wie ben jij

 • Jij staat in je kracht, wanneer je werkt in de nacht!
 • Je bent de trotse bezitter van het Verzorgende IG (of Helpende Plus) diploma. Bijna afgestudeerd? Vraag dan naar jouw mogelijkheden!
 • Wisselende werkdagen is voor jou geen probleem
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het werken in teamverband ook erg fijn
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Beloning volgens CAO VVT Verzorgende IG FWG 35, maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van fulltime, 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Solliciteren kan via de link.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sabine Nijkamp-Grobben, tel: 06-29638564
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 29-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113554

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland