Verzorgende IG Nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een échte nachtvlinder?
 • Bied jij graag belevingsgerichte en zorg op maat?
 • Haal jij uitdaging uit jouw rol als Verzorgende IG voor onze cliënten?

Is jouw antwoord drie maal ja? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als onze collega kom je gezellig met ons te werken binnen locatie Reggedal. Deze locatie typeert zich door de warme en welkome sfeer die hier heerst. Tijdens jouw diensten draag jij zorg voor 48 clienten binnen ons verzorgingshuis. Als verzorgende IG in de nachtzorg ben jij als onze nachtvlinder verantwoordelijk voor de zorg van deze cliënten. Jij bent een luisterend oor en weet als geen ander wat de individuele zorgbehoefte is. Elke client heeft een andere behoefde en daarop pas jij jouw belevingsgerichte zorg als maatwerk aan. Naast ADL zorg verricht jij ook verpleegtechnische handelingen, waarvoor jij bekwaam bent! Als collega kan jij als geen ander meedenken in de zorg mogelijkheden en hierin adequaat handelen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en staat met veel liefde klaar voor jouw cliënten.  

Binnen de nachtdiensten kom jij in een team met ervaren collega’s die al heel wat mooie jaren werkzaam zijn binnen de locatie. Elke nachtdienst werk je samen met een collega en samen zorgen jullie ervoor dat onze cliënten tijdens de nachten kunnen rekenen op jullie zorg, inzet en ervaringen.

Wie ben jij

 • Jij staat in je kracht, wanneer je werkt in de nacht!
 • Je bent een trotse bezitter van jouw Verzorgende IG diploma
 • Jij bent liefdevol en straalt warmte uit
 • Wisselende werkdagen is voor jou geen probleem
 • Je bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, Verzorgende IG maximaal €2.937,68 bruto per maand. Deze bruto bedragen zijn op basis van fulltime, 36 uur.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Sabine Nijkamp-Grobben, tel: 06-29638564

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 


Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 112643

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland