Verzorgende IG nachtdiensten
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Onze locatie De Zonnekamp in Zelhem krijgt dit jaar een mooi, nieuw gebouw met 32 extra verpleegplekken voor ouderen met dementie. Dit wordt een fijne plek om te wonen én te werken middenin het groen. Een plek die, mede dankzij nieuwe technologie, ook een gevoel van vrijheid geeft. Hierdoor kan jij je als medewerker, meer concentreren op de zorg en de persoonlijke aandacht voor de bewoners. We hebben vacatures voor zowel de huidige als de nieuwe Zonnekamp.

Ben jij de Verzorgende IG die bij voorkeur in de nacht werkt en zich hier wel in thuis voelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van de benodigde zorg aan onze bewoners en ben je het eerste aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers. Door vanuit de basis te werken met het zorgplan, samen te werken in het multidisciplinaire team geef je persoonlijke begeleiding op maat.

Wie ben jij?
Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en toegankelijk. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continu wilt blijven ontwikkelen. We vragen je om naast de nachtdiensten, in overleg ook ingezet te worden op de dag-, avond- en weekenddiensten.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt een flexibele en positieve werkinstelling;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en somatiek.

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 35, € 1.960,02 – 2.845,21). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MSKA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract.
Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?
Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Verzorgende IG nachtdiensten, bel of app dan gerust met onze HRM-afdeling via 06 –86 85 26 47.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie De Zonnekamp, Zelhem
Postcode 7021ZX
Stad Zelhem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 22-02-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107105
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem