Verzorgende IG nachtzorg, Hof van Twente
Carintreggeland

Functieomschrijving

Werk jij graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Of werk jij momenteel in de dagdienst en zoek jij uitbreiding in je uren?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als Verzorgende IG te werken in het team Nachtzorg in Hof van Twente. De cliënten zullen in het gebied Diepenheim, Goor, Markelo en Ambt Delden. Als Verzorgende IG werk je zelfstandig en je zal cliënten zorg verlenen die een vast zorgmoment nodig hebben of ingaan op een persoonlijk alarm. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt, waardoor je voldoende ervaring nodig hebt om adequaat te kunnen handelen en beslissen indien nodig. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de cliënt te kunnen zijn!

Je komt te werken in een team met 4 zorgprofessionals. De uren zijn voor 1 nacht in de week, welke nacht dit is, is bespreekbaar. De dienst is van 23.00 tot 7.00 uur. Mocht je graag een vaste nacht in de week willen hebben, is dit zeker te bespreken. Als team spreek je elkaar in deze tijd via beeldbellen tijdens een overleg en via de groepsapp.
Wij verlenen binnen Carintreggeland zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG
  • Je hebt werkervaring als verzorgende IG
  • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden en werklocaties
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
  • Je weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-107
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hof van Twente, wijkverpleging
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Christine Nales op emailadres: C.Nales@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 59782

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland