Verzorgende IG nachtzorg, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Werk jij graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Of werk jij momenteel in de dagdienst en zoek jij uitbreiding in je uren?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als Verzorgende IG te werken in het team Nachtzorg in Rijssen. De cliënten zullen in het buitengebied zijn van Rijssen, Enter, Wierden en Nijverdal. Dit betekent dat je ’s nachts veel in het buitengebied onderweg zal zijn. Als Verzorgende IG werk je zelfstandig en je zal cliënten zorg verlenen die een vast zorgmoment nodig hebben of ingaan op een persoonlijk alarm. In de nachtzorg heb je uiteraard voldoende ervaring nodig om adequaat te kunnen handelen indien nodig. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de client te kunnen zijn!

Deze uren in de nachtzorg kun je ingepland worden voor 1 hele nacht of 2 halve nachten. Samen met het team Nachtzorg wordt in overleg de planning gemaakt.

Wij verlenen binnen Carintreggeland zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG
  • Je hebt werkervaring als Verzorgende IG
  • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden en werklocaties
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
  • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.668,93 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-093
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, wijkverpleging
Postcode 7461 BC
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Irma Schwering, telefoon 06 3434 3662
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-04-2020
Reageer voor 31-05-2020
Nummer 52658

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland