Verzorgende IG nachtzorg Borculo
Careaz

Functieomschrijving

Voel jij de liefde voor jouw vak als Verzorgende IG in de ouderenzorg, maar je krijgt de onregelmatige diensten slecht gepland in jouw volle agenda? Houd je van de rust die de nacht biedt, maar ook van de afwisseling in de zorgvraag die je krijgt in de nacht? Dan is de functie van Verzorgende IG in ons nachtteam J.W. Andriessen wat voor jou! 

Een nachtdienst op J.W. Andriessen
Samen met jouw andere collega start je om 22.45 uur de nachtdienst met de overdracht van de collega’s uit de avonddienst. Vervolgens loop je rondes op de verschillende afdelingen binnen J.W. Andriessen en reageer je op eventuele alarmeringen. Je draagt met z’n tweeën de verantwoordelijkheid van de bewoners, maar je kunt natuurlijk altijd rekenen op achtervang van collega’s bij bijzonderheden. Daarnaast verleen je als dat aan de orde is palliatieve zorg. Als Verzorgende IG van de nachtdienst bouw je rust in bij de cliënten. Je leest en ziet wat de bewoners nodig hebben en je weet situaties juist in te schatten. Tussen 7.00 en 7.30 uur doe je de overdracht naar je collega’s van de dagdienst. Om 7.45 uur zit jouw nachtdienst erop. Doorgaans werk je twee of drie nachten (achter elkaar) per week. Je rooster maak je zelf, in afstemming met je directe collega’s.

 

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je voelt goed aan wat een ander nodig heeft, werkt vraaggericht en weet wanneer inzet van collega's nodig is;
• je werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken; 
• je bent betrouwbaar en tactvol en weet anderen te motiveren;
• je bent gediplomeerd verzorgende IG.

Inschaling

• Direct een vast contract voor 24-28 uur per week (uren zijn in overleg bespreekbaar).
• Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.
• Mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.

Solliciteren
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer online via onderstaande button solliciteer direct. We vinden het fijn als je in je motivatiebrief aangeeft hoeveel uur je wilt werken. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of [email protected]

Careaz
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. Daarnaast geven we zorg. 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 22-0046
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110593

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz