VERZORGENDE IG NIJENHAGHEN OMMEN
Saxenburgh

Woon/-zorglocatie Nijenhaghen in Ommen zoekt een VERZORGENDE IG met humor en een dosis zelfredzaamheid

Hoe ziet het werken in Nijenhaghen eruit?
Na de overdracht ben jij weer op de hoogte van bijzonderheden rondom de bewoners en weet jij wat jou te doen staat. Samen met jouw collega's heb je de zorgtaken verdeeld en start je zelfstandig jouw route binnen het mooie Nijenhaghen.  Als je bij een bewoner in zijn appartement binnenkomt heb jij overzicht en zie je of er iets veranderd is. Zo nodig schakel je de specialist ouderengeneeskunde of de huisarts in nadat je zelf alles hebt onderzocht. 
Elke dag is gericht om de bewoners centraal te stellen en de zorg te verlenen wanneer men het wenst en wanneer het uitkomst. Je leert daardoor de achtergronden en levenspatronen kennen en hierop in te spelen. Naast het verzorgen van bewoners heb jij daarom tijd voor leuke gesprekken en andere activiteiten, alles om de bewoners een leuke dag te bezorgen!

Wat hebben onze bewoners nodig?
Allereerst heb jij een diploma voor of je bent bijna klaar als verzorgende IG. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring! Jij bent een stevige persoonlijkheid die met humor, enthousiasme en respect voor de mens het werk doet. Je denkt in kansen en uitdagingen en hecht veel waarde aan samenwerking. Het welzijn onze bewoners staat voor jou centraal.

Woon/-zorglocatie Nijenhaghen
Als verzorgende IG kom je te werken op een unieke locatie in Ommen waar appartementenzorg wordt gegeven. Het gebouw Nijenhaghen is een openbare locatie en bestaat uit 79 appartementen waarvan het intramurale team somatische zorg biedt aan de bewoners van de 24 appartementen die Saxenburgh huurt.
Het mooie aan de locatie is dat alles in 1 gebouw zit. Denk hierbij aan de kapper en de fysiotherapie. De bewoners hebben hun eigen privacy in hun appartement, maar kunnen er ook voor kiezen om samen te komen in het Wijksteunpunt voor een gezamenlijke maaltijd of een praatje.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Contracturen zijn bespreekbaar vanaf 16 tot 24 uur per week
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met wijkmanager Ineke Otten, via [email protected] of bel naar (0529) 46 90 19.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.060
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Otten, via [email protected] of bel naar (0529) 46 90 19
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 109927
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh