Verzorgende IG (niveau 3), Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een enthousiaste en gedreven verzorgende niveau 3?
 • Zit jij in jouw laatste leerjaar of ben jij trotse bezitter van dit prachtige diploma?
 • En ligt jouw interesse bij zowel PG als Somatiek?

Is jouw antwoord JA? Dan komen wij graag met jou in contact!

Onze locatie Humanitas is een grote locatie in Hengelo. Binnen deze locatie bieden wij diverse zorgsoorten. Veel van onze collega’s werken al jaren op deze locatie en de sfeer is hier ook écht top. Ondanks dat dit een grote locatie is hebben onze collega’s onderling veel contact en aandacht voor elkaar en hangt er een warme sfeer. Jij als nieuwe collega wordt dan ook met open armen ontvangen!

Ons leuke team van afdeling de Hoeve is op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die samen met ons alles in de strijd gooit om onze cliënten liefdevolle zorg te kunnen geven een fijn en goed thuis. Binnen deze afdeling krijg je te maken met een veelzijdige doelgroep van lichte dementie tot somatische klachten. Voor jou ligt de leuke uitdaging om iedere cliënt passende en goede zorg op maat te bieden, want elke cliënt is anders en dit vraagt om een andere aanpak. Belangrijk is dat jij snel kan schakelen en flexibel bent in deze verschillende situaties en altijd de cliënt op nummer één zet. Herken jij jezelf hier al in? En ben jij benieuwd naar hoe jouw taken en diensten eruit komen te zien? Ik vertel jou hier graag meer over.

Als verzorgende start jij jouw werkdag volle frisse zin en goede moed na een overdracht van de nachtdienst. Veel cliënten hebben een vaste routine; ontbijt, medicatie en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen. Samen met jouw Helpende collega zorg jij voor een goede start van de dag voor onze cliënten. Jij verricht dus ADL-taken en verzorgt de medicatie. Daarnaast is er deze ochtend tijd voor koffie; en belangrijk moment met elkaar! Na de lunch is er ruimte voor jou om dossiers bij te werken en andere zaken te regelen. Voor je het weet is jouw werkdag alweer voorbij en is het tijd voor de overdracht met jouw collega die de late dienst werkt.

Wie ben jij

 • Jij bent laatste jaars Verzorgende niveau 3 student of in het bezit van jouw diploma
 • Je bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Jij biedt een luisterend oor en bent oprecht geïnteresseerd in onze cliënten
 • Je bent met heel veel liefde onderdeel van deze veelzijdige doelgroep
 • Jij hebt humor en bent daadkrachtig

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden!
 • Uitstekende ontwikkeling- en groeimogelijkheden
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot veel voordelen
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%    

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 107001

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland