Verzorgende IG niveau 3 Careflex
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende?
 • Sta jij te popelen om afwisseling, uitdaging en veelzijdigheid te ervaren in je werk? 
 • Je wilt onderdeel van een team zijn én de welkome tijdelijke ondersteuning zijn in een team?

Ga dan eens (vrijblijvend) in gesprek met ons!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland.

Wij ondersteunen de teams op het moment dat er bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof gaat. Je gaat dan tijdelijk het team ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Je bent als Verzorgende bij Careflex een volwaardige collega binnen het team waarin je tijdelijk komt te werken. De periode dat je werkzaam bent in een team ligt gemiddeld tussen de 4 à 7 maanden. Het team waarin je komt ondersteunen is altijd blij dat je er bent. Jij brengt namelijk veel kennis en ervaring mee. Door de verschillende opdrachten die je bij Careflex kunt doen, breidt je jouw kennis en vaardigheden uit, maar kun je deze ook weer delen in andere teams waar je komt. 

Werkzaam zijn binnen Careflex betekent dat je de zekerheid  en vastigheid hebt van een vaste werkgever (Carintreggeland) én veelzijdigheid, afwisseling en uitdaging door de verschillende detacheringsopdrachten. De opdrachten stemmen we samen met jou af. Hierdoor kunnen we deze aanpassen aan jouw wensen qua werkplek, doelgroep en beschikbaarheid. 

Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV). In de wijkzorg kun je veel ervaring opdoen in de verschillende zorgbehoeften. In de omgeving van Rijssen (Rijssen, Wierden, Enter) hebben we momenteel meerdere tijdelijke opdrachten beschikbaar. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je wilt graag uitdaging, veelzijdigheid en afwisseling
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Een vast contract bij Carintreggeland met alle voordelen van een vaste werkgever
 • Samenwerken met collega's binnen Careflex en het team waarbij je bent gedetacheerd
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden
 • De mogelijkheid om jouw tijdelijke werkplek aan te passen aan jouw wensen

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan via de sollicitatieknop.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Bekijk ook eens de verhalen van onze collega's die werken bij Careflex door de facebookpagina te bekijken.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Intercedenten van Careflex, e-mail: [email protected] 
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109773

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland