Verzorgende IG niveau 3
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen?
Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een meerdere collega’s met de functie Verzorgende IG.
De appartementen waar onze cliënten wonen wordt ook wel de WINZ afdeling genoemd: Wonen in nabijheid van zorg. Het betreft een afdeling met cliënten die lichamelijke klachten ondervinden. Op iedere afdeling hebben we een team met een Helpende, Verzorgende IG en een Verpleegkundige aan het werk. Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor Alle diensten werken we samen met een helpende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.
Wat het vooral leuk maakt om bij ons te komen werken is dat ons team heel gevarieerd is. We hebben in ons team Helpenden, Verzorgenden IG én Verpleegkundigen. Voor de juiste dynamiek tussen de collega’s hebben we onlangs een nieuw team samengesteld. Dit team is volop in beweging en moet elkaar nog helemaal leren kennen. Hiermee gaan we op een leuke manier mee aan de slag. Samen willen we een fijn en sterk team vormen dat elkaar versterkt en ondersteund. En daarbij hebben wij jou nodig!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het daarnaast ook belangrijk dat jij waardevol kunt werken. Dat betekent dat we ons in willen zetten dat jij jouw werk met plezier doet en dat er een gewenste balans is tussen werk en privé. Maar ook dat jij over de juiste vakkennis beschikt en jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. De behoeften hierin zijn voor iedereen persoonlijk. Daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 (IG) (voor deze afdeling is een BBL plek niet mogelijk)
 • Je hebt werkervaring als verzorgende
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt van ons een Ipad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan mocht je hier behoefte aan hebben.

Bijzonderheden

Interesse?

Ben jij de flexibele collega die graag iets wil toevoegen aan ons jonge team? Mail ons dan jouw CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-055
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marijn Kleissen (m.kleissen@carintreggeland) Monique Oonk (monique.oonk@carintreggeland.nl) of Simone Brixius (s.brixius@carintreggeland).
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 15-04-2021
Nummer 65444

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland