Verzorgende IG niveau 3 of Helpende plus
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een fijn team om te werken als verzorgende IG of Helpende Plus?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Wil je graag 18 tot 28 uur werken op een afdeling Verzorgd Wonen? 

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie Humanitas in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. De afdeling waarvoor we jou als verzorgende zoeken is voor de afdeling Verzorgd Wonen. Dit houdt in dat hier cliënten wonen met diverse ziektebeelden binnen de psychogeriatrie en somatiek.

Samen met een gezellig team collega’s die erg begaan zijn met elkaar, zorgen we voor onze cliënten. We starten met 4 collega’s op onze etage en ieder doet zijn/haar eigen werkzaamheden. We hebben een groot team met collega’s dus je werkt met veel diverse mensen samen, wat maakt dat elke dag weer anders is en dat je nooit alleen werkt.

Ons team is groot en erg divers. We hebben in totaal 15 collega’s. Variërend van heel ervaren collega's die hier al jaren werken tot jonge, frisse collega's die hier nog maar net begonnen zijn. Zo vind je altijd wel met iemand aansluiting. Tevens werken we veel samen met andere teams binnen ons huis.

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk kunnen zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten. Mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een Waardevol Leven leiden.  

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) of helpende plus   
 • Je hebt ervaring / kennis van tilliften
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en vindt het fijn om mensen te helpen

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 met maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur als Verzorgende niveau 3. FWG 30 met maximaal €2.422,08 bruto per maand op basis van 26 uur als Helpende Plus
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Daarbij geven wij je ook graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Bekijk onze visie hier..
Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 18
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Over de functie kun je contact opnemen met Nicole Oude Elferink: 0634359018. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110077

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland