Verzorgende IG niveau 3
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij een verzorgende IG en zoek je een baan voor 24 uur?
Spreekt de doelgroep PG jou aan?
Ben jij flexibel en wil je graag intramuraal aan de slag?

Dan komen we heel graag met jou in contact!


Onze locatie Humanitas is een grote locatie in Hengelo met diverse vormen van zorg. Op drie gesloten afdelingen met PG cliënten zijn wij op zoek naar een collega. De basisafdeling waar jij komt te werken is de Grundelhof. Dit is een afdeling met een kleinschalige woonvorm met daarop 6 cliënten.
De afdelingen werken allemaal hetzelfde. Er wordt bijvoorbeeld altijd gewerkt met 8 uursdiensten, wat inhoudt dat je de dagdienst werkt van 07.10 uur tot 15.20 uur of een late dienst van 15.10 uur tot 23.10 uur.
Er is voldoende tijd voor het welzijn van de cliënten. De familie speelt een belangrijke rol in deze woonvorm en we stimuleren dat familie langskomt. Dat is voor de cliënten erg belangrijk. Partners van cliënten mogen mee eten, en twee keer per jaar organiseren we een familieavond.

Hoe ziet een dag eruit?
Je komt ’s ochtends aan op de locatie en haalt eerst de telefoon van jouw afdeling op. Na een overdracht door de nachtdienst begin jij vol goede moed aan je werkdag. Elke afdeling heeft een werklijst beschikbaar, waarop de werkwijze duidelijk staat genoteerd. Veel cliënten hebben een vaste routine; ontbijt, medicijnen en overige algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Tijdens deze ochtenddienst sta jij niet alleen. Samen met een Helpende zorg jij ervoor dat de cliënten een fijne start van de dag hebben. In de ochtend komen ook diverse disciplines langs. Uiteraard is er deze ochtend tijd voor koffie. Dat is een belangrijk moment met elkaar. Alle maaltijden kunnen worden gegeten in de gezamenlijke huiskamer. Doordat het een afdeling betreft van kleinschalig wonen, wordt ook de was van de cliënten door ons verzorgd.
Na de middagmaaltijd is er tijd voor een rustmoment. Als verzorgende IG is dit een mooie tijd om de dossiers bij te werken. Jouw collega van de late dienst komt om 15.10 uur. Hier is dan ook het moment om jouw overdracht te doen naar de late dienst.

In ons team zoeken we een flexibele collega met affiniteit voor de PG afdeling. We zoeken iemand die makkelijk kan schakelen tussen de verschillende teams, en de cliënt op nummer één zet. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.
Veel van onze collega’s werken echt al jaren op onze locatie. De sfeer is hier erg goed, nieuwe collega’s worden met open armen ontvangen en we hebben echt aandacht voor elkaar.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! Je wordt door Carintreggeland altijd optimaal ondersteund. Zo krijg je bijvoorbeeld je eigen Ipad. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Verzorgende IG op de PG afdeling
Je creëert samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van de afdeling. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt soms zelfstandig, soms in teamverband en kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je hebt humor en een positieve levensinstelling. Je speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de bewoners. Dat maakt jou bijzonder.
Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Dan zoeken we jou!

Wie ben jij?

· Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
· Je bent flexibel en enthousiast
· Je hebt een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en je collega
· Je hebt humor en bent daadkrachtig

Je vindt bij ons

 Een uitdagende plek in een open, dynamische organisatie
· Kans op een vast dienstverband
· Uitstekende groeimogelijkheden
· Samenwerking in professionele zorgteams
· Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur
· Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Interesse?

Ben jij de welkome toevoeging aan ons team? Mail ons je motivatie en CV via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne Laan: 06-23420890

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Werkplein
Intern nummer 21-045
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anne Laan: 06-23420890
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 13-04-2021
Nummer 65143

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland