Verzorgende IG (niveau 3)
Markenheem

Functieomschrijving

Voor onze wijkverpleging in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG (niveau 3). Contractgrootte bespreekbaar.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van lichamelijke en huishoudelijke hulp, sociale begeleiding en verzorging aan onze cliënten op basis van zorgplannen en roosters. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • op methodische wijze het zorgproces van de cliënt inhoud te geven en zorg te dragen voor de continuïteit hiervan
  • in een multidisciplinair team te functioneren
  • verpleegtechnische handelingen uit te voeren, volgens protocol
  • controles uit te voeren bij cliënten
  • geestelijke en lichamelijke veranderingen te signaleren en hierop actie te ondernemen

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding Verzorgende IG (MBO-niveau 3) en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze cliënten. Je bent oplettend, nauwkeurig en hygiënisch bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens van onze cliënten. Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 35. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld Toyota Aygo Leasen bij Markenheem.. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk via www.markenheem.nl. Wil je meer weten, neem dan telefonisch contact op met HRM via 0314-37377928 of app met hen op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Wijkverpleging EMZ
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 8
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij HRM via 0314-37377928 of app met hen op 06-12903900.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-05-2019
Reageer voor 31-01-2020
Nummer 39752
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem