Helpende nachtdienst, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Werk jij graag in de nachten?
 • Ben je flexibel ingesteld?
 • Staat de juiste zorg voor de cliënten bij jou op nummer één?

Dan zouden heel graag met jou in gesprek gaan.

Onze prachtige locatie in Hengelo, Het Woolde, zoekt een nachtvlinder. Een interessante functie voor iemand die het werken in de nacht prefereert boven de dagdiensten! We hebben twee gebouwen met diverse afdelingen. Je vindt bij ons zowel PG als somatische cliënten, en Niet-Westerse cliënten. Dit maakt het veelzijdig en uitdagend! Als nachtdienstmedewerker werk je altijd met 3 collega’s in de nacht en ben je verantwoordelijk voor de bewoners in beide naast elkaar gelegen gebouwen.

We hebben oog voor kwaliteit, zijn eerlijk tegen elkaar en vinden gezelligheid en een goede sfeer erg belangrijk. We respecteren elkaar en zijn er voor elkaar. Klinkt goed, toch?

Wát maakt het nu echt zo leuk om bij ons in het team te komen werken? We hebben een ontzettend gezellig en gemixt team met collega's. We zouden onszelf omschrijven als een gezellig team, we zijn spontaan, harde werkers en hebben oog voor kwaliteit. Het welzijn van onze bewoners staat op de eerste plaats bij ons. Elke nacht is anders, er zijn voldoende uitdagingen.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende (plus)
 • Je bent op zoek naar een functie voor 20 uur in de week óf je bent oproepbaar inzetbaar!
 • Je vindt het fijn om in de nachten te werken  
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op het moment dat dit nodig is 
 • Je werkt graag samen met collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
  • Een vaste functie voor 20 uur per week, óf een 0 uren contract 
  • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 25; maximaal € 2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur wanneer je als helpende aan de slag gaat.
  • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

  Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
  Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

  Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de link en wij nemen contact met je op! 
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109797

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland