Verzorgende IG of helpende plus op de Berkhof in Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

In Winterswijk zijn verschillende functies beschikbaar, ook één voor jou! Lijkt het jou wat om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn? Lees dan vooral verder.

Helpende Plus, Verzorgende IG / Woonbegeleider? We heten je graag welkom, zolang je een diploma hebt. Ook als je al een tijdje niet in de zorg hebt gewerkt ben je welkom, wij helpen jou (weer) bevoegd en bekwaam te maken voor de skills die wellicht wat weggezakt zijn.

Je bent samen verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten op de locatie De Berkhof in Winterswijk. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. 

Wat mag jij verwachten? Een mooie werkplek, waarin jij als zorgprofessional jouw kijk op zorg en processen mag laten horen. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de verdere ambities van verschillende afdelingen van de woonzorgcentra en of de vier groepswoningen (en daarbuiten) waarbij jij samen met je collega’s een rol hebt in het (verder) professionaliseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die het leuk vinden om te ontwikkelen en op verschillende afdelingen op de locatie de Berkhof te werken. Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een kop koffie of thee om elkaar te leren kennen. Dit kan zowel digitaal als bij ons op locatie, wat jij graag wilt! Je kunt dit aangeven door op de sollicitatiebutton de pagina te klikken of door een mail te sturen naar [email protected] .

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé, een grote ouderenzorgorganisatie met 14 locaties en thuiszorg in de Oost-Achterhoek met ongeveer 2200 collega’s. Samen met onze vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten en voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn.

De Berkhof heeft ontmoeting en gastvrijheid hoog in het vaandel. Je vindt er dan ook een ontmoetings- en ontspanningsruimte, het Kobusplein, een centrale plek in het gebouw. Dagelijks geopend voor de warme maaltijd, een hapje en een drankje, voor activiteiten en voor ontmoeting met familie, bezoekers en buurtbewoners. Bij mooi weer kan de tuin en park Berkhof gebruikt worden. De Berkhof is in 2012 gebouwd en voldoet ruimschoots aan de eisen van deze tijd. Op het woonzorgcentra zijn 36 appartementen en kenmerken zich door een overzichtelijke bouw. De zorgvraag van de doelgroep is zeer gevarieerd. Naast het woonzorgcentrum biedt De Berkhof ook kleinschalig groepswonen. Deze bestaan uit 4 aparte groepswoningen waar op elke woning 6 bewoners wonen met een psychogeriatrische indicatie. Op onze PG woningen wonen mensen met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom, zoals dementie. 

De teams bestaan uit verschillende professionals  te weten: verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, helpende plus, gastvrouwen en medewerkers huishouding.
Zelforganisatie van de teams wordt gestimuleerd en waar mogelijk draagt dit bij aan de kwaliteit van leven van cliënt en -werken van medewerkers.

Inschaling

Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT in de volgende functieschalen:
Helpende Plus - FWG 30 (€ 2.139,72 - € 2.798,67)
Verzorgende - FWG 35 (€ 2.266,72 - € 3.025,81)
Conform cao VVT bouw je daarnaast 8% vakantiegeld op en 8,3% eindejaarsuitkering. 

De uren en de vorm van het contract stemmen we met elkaar af.
Daarnaast kun je deelnemen ons meerkeuzesysteem zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen en een goede pensioenvoorziening.

Bijzonderheden

Bel dan even met Mariska Lenderink  (vacaturehouder) via [telefoonnummer 06- 51 57 49 26] of mail naar [[email protected]]. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06- 82 00 59 70 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 486
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum de Berkhof
Postcode 7103VX
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Ingangsdatum 24-04-2023
Nummer 119556

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)