Verzorgende IG of welzijnsbegeleider voor de multiculturele unit
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Missie geslaagd! Met een goed gevoel kom je ook vandaag weer uit je werk. Want ook in je afgelopen dienst heb jij je cliënten een mooie dag bezorgd. Heb je met oprechte aandacht en interesse het dagelijks comfort van je cliënt verhoogd. Het is je zelfs gelukt bij die ene cliënt die zoveel moeite heeft om aan te geven waaraan hij behoefte heeft. Herken je dit? Dan zoeken we jou, als verzorgende IG of welzijnsbegeleider op de afdeling Ravza, een multiculturele afdeling op locatie Antonia in Terborg.

Met aandacht en plezier neem jij de zorg op je voor de cliënten, met een psychogeriatrische en mogelijk ook een somatische aandoening, van de afdeling Ravza. Dus help jij ze met aankleden en douchen, en met het lezen van de krant, voordat je samen met een paar cliënten gaat koken. Gezelligheid, huiselijkheid, jij biedt het. Je stemt met je cliënten af wat ze willen. Je beseft dat het moeilijker is contact met cliënten te maken, maar je weet ook dat oogcontact hierin goed werkt. En als je cliënten zelf niet (meer) kunnen aangeven wat ze willen, overleg je met de familie. Want jij vindt het dagelijkse leefcomfort van je cliënten belangrijk. Je realiseert je dat je cliënten de rest van hun leven bij ons blijven wonen en verschillende culturele achtergronden hebben. En jij wilt zorgen dat dat leven zo aangenaam mogelijk is. Daarom zet jij je in om:
• Persoonlijke en professionele belevingsgerichte zorg op maat te verlenen. Jij maakt de cliënten en hun familie blij.
• Naast zorg ook activiteiten aan te bieden.
• Te denken in kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig naar vernieuwingen en waarborgt de verschillende culturen binnen de afdeling.
• Een echte teamplayer te zijn; je staat klaar voor je collega’s én voor je cliënten.
• Je voortdurend te ontwikkelen. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden verbeteren.

Functie eisen

Zo ben jij

Bij alles wat je doet, staat de cliënt voorop. Dat betekent ook dat je continu zoekt naar het antwoord op de vraag: Wat is er mogelijk? En het betekent dat je moeiteloos meeschakelt met de wisselende belevingswereld van je cliënten en dat je cultuursensitief bent. Hierbij komt je zonnige karakter en flexibiliteit volop tot z’n recht. Loop je ergens vast? Dan durf je om hulp te vragen, want je begrijpt dat je de beste zorg niet alleen kunt verlenen. Je verstaat je vak. Omdat je jouw opleiding tot verzorgende IG niveau 3 of medewerker maatschappelijke zorg niveau 4 hebt afgerond, stressbestendig bent, je hand er niet voor omdraait om hard te werken (in verschillende diensten, maar géén nachtdiensten) en tegen een stootje kunt. Daarnaast kun jij reflecteren op jezelf. En is het een grote pre als je de Turkse taal beheerst.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verzorgende IG of medewerker maatschappelijke zorg kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Een half jaar contract met kans op verlenging voor onbepaalde tijd.
• Een brutomaandsalaris in FWG 35 conform cao VVT (max. €2.566,28 op fulltime basis).
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons.
• Het Vitaliteitsprogramma Azora gaat gezond. 
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
•  Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
  o het digitale Azora Leerplein
  o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
  o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Informatie/Solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan Helma Koenders, onze teammanager, via 0315-338111 of h.koenders@azora.nl.

Kun je niet wachten om al die verschillende cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verzorgende-ig-of-medewerker-maatschappelijke-zorg-voor-multiculturele-afdeling/ en solliciteer op de vacature verzorgende IG of welzijnsbegeleider voor de multiculturele unit bij Antonia.

Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Type Vacature
Intern nummer 20190103
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 45088

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora