Verzorgende IG of Verpleegkundige - Hofpoort - Sutfene - Zutphen
Sutfene

Functieomschrijving

Wij hebben jou nodig! 

Zorgorganisatie Sutfene zet zich in om de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Zutphen en Lochem zo goed mogelijk te ondersteunen met haar professionele zorg. Wij verlenen 24 uur per dag 7 dagen per week zorg:

 • Thuis in de wijk, met hulp van Sutfene…

Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg bij de mensen thuis.

 • Thuis in de wijk bij Sutfene, bij Sutfene…

Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg in onze woonzorghuizen, dagbehandeling, revalidatie, tijdelijk opname en dagopvang.

 • Behandeling bij Sutfene…

Daarnaast zijn mensen welkom bij ons Behandelcentrum voor medische en paramedische consulten, behandeling en begeleiding.

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij betrokken, kundig en samen vanuit en met hun hart werken. Onze bewoners en cliënten verdienen onze exclusieve aandacht!

 

Je functie

Voor opname- en observatieafdeling Hofpoort van Sutfene in Zutphen zijn wij op zoek naar een collega in de functie van

 

Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4

24 -28 uur - onbepaalde tijd  

Het betreft in eerste instantie vervanging van langdurige ziekte op de afdeling Hofpoort.

Na een jaar zal de nieuwe medewerker binnen Sutfene structureel kunnen instromen in een team: afhankelijk van de formatieontwikkeling kan dit zijn op de afdeling Hofpoort, maar wellicht ook elders binnen Sutfene.

Het team/de afdeling

Afdeling Hofpoort is een dynamische opname- en observatie afdeling waar maximaal twintig cliënten zes tot twaalf weken verblijven. Gedurende het verblijf worden cliënten intensief geobserveerd met als doel het stellen van een onderbouwde diagnose. Binnen afdeling Hofpoort werken professionals met ruime deskundigheid op het gebied van observatie en omgaan met onverklaarbaar gedrag. 

Andere redenen voor opname en observatie dan een vermoeden van psychogeriatrische problemen kunnen bijvoorbeeld zijn een opname om de mantelzorg tijdelijk te ontlasten, een opname voor tijdelijke behandeling of een opname bij complicaties of het wegvallen van de mantelzorg (crisisopname). Je krijgt te maken met allerlei verschillende ziektebeelden, cliënten en netwerken waarbij het de kunst is een onstabiele situatie door multidisciplinair samen te werken met cliënt en familie weer stabiel te krijgen. 

Functie eisen

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG, of het diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • Je bent bevoegd en bekwaam;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de ouderenzorg en passie en affiniteit met PG cliënten;
 • Je hebt een zelforganiserende mentaliteit met zowel een teamgerichte (werk)houding als een cliëntgerichte werkhouding, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor eigen handelen en reflecteren op eigen gedrag;Je kunt en durft vernieuwend en buiten kaders te denken en te handelen.
 • Je kunt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.
 • Je bent een teamspeler, klantgericht, collegiaal, communicatief, sociaal, flexibel, creatief, probleemoplossend en stressbestendig.

Inschaling

Wij bieden je

 • Een afwisselende, dynamische en veeleisende baan op een PG afdeling.
 • Een enthousiast team met betrokken en kundige collega’s.
 • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 – 28 uur.
 • Een salaris in FWG 35 voor de functie van Verzorgende en FWG 45 voor Verpleegkundige volgens CAO-VVT.
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

                                                                               

Je hebt belangstelling

Hebben wij je interesse en enthousiasme voor deze functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige gewekt? Daar zijn wij blij mee! Graag zien wij je motivatiebrief en CV zo spoedig mogelijk tegemoet via de website van Zorgselect (vacaturebank). 

Wil je nog meer informatie over de functie of is iets niet duidelijk, neem dan contact op met Everdien Eggink, Teamondersteuner, telefoonnummer 06-10091552.

 

Type Vacature
Organisatie Sutfene
Locatie Sutfene Zorghuis, Zutphen
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-03-2019
Reageer voor 30-04-2019
Ingangsdatum 25-03-2019
Nummer 44659
Doorsturen Bekijk PDF

Sutfene

Sutfene biedt een uitgebreid scala aan woon-, welzijn- en zorgdiensten. Variërend een consultatiebureau voor ouderen, eigentijdse woonvormen, tot specialistische behandeling en thuiszorg. Sutfene heeft locaties en steunpunten in de regio Zutphen. Wij gaan uit van de wensen, gewoontes en gebruiken van onze cliënten. Betrouwbaar, kristalhelder en toegankelijk verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen.

Meer over Sutfene