Verzorgende IG of Verpleegkundige - Schuilenburg Raalte
ZGR

Wat houdt deze functie in?

Voor de zorg en ondersteuning van ouderen op de PG groep, zoeken wij een Verzorgende IG of een Verpleegkundige voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week

Wat houdt deze functie in?
Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verzorgende IG en een Verpleegkundige. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

Persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!
 
Door contact met familie en eventueel andere disciplines zoals fysiotherapeut of arts, ben jij voor onze cliënten samen met je collega’s, de rots in de branding.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken bij Schuilenburg?
Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg.
Wij laten jou dan met alle plezier ervaren hoe een dag eruit kan zien bij ons.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren.
Ook een Verzorgende IG die in opleiding is voor Verpleegkundige of de intentie heeft deze opleiding graag te willen doen, nodigen wij van harte uit te solliciteren.
Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatief sterk
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren?
Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij/zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.

Samen verantwoordelijk
Doordat je wisselende diensten draait, is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen. 

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen  met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.   

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Maatwerk
We hebben een vacature van 24 tot 32 uur uur per week, maar graag horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

Ruimte voor jouw talenten
Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

En verder…
De functie van Verzorgende IG is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 35. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.937,68 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 45 (max. € 3.471,49).

Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.
Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”.

Voor de volledigheid willen we nog even melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie Schuilenburg in Raalte
Postcode 8103 RB
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Erna Voorhorst (Begeleider) of Mirja Alferink (Verpleegkundige) telefoonnummer 0572-760107
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 29-08-2022
Nummer 112945
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Schuilenburg staat voor wonen, zorgen en leven, zo gewoon als mogelijk. Stichting de Parabool, ZGR en ouderinitiatief Stichting WI-RA werken binnen Schuilenburg met elkaar samen om bewoners te ondersteunen bij een goed leven in eigen regie. Stichting De Parabool biedt zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. ZGR biedt zorg en ondersteuning voor ouderen met een somatische of psychogeriatrische achtergrond. De WI-RA begeleidt jong volwassene met autisme. Onderdeel van Schuilenburg is de Noaber, bestaande uit een restaurant met een kleine winkel. De Noaber is het wijkcentrum van Raalte Noord. Ook is het de ontmoetingsplek voor cliënten van Schuilenburg, waar ze een ijsje kunnen halen bij mooi weer, brood kunnen halen, maar ook om nog even een vergeten boodschap te kopen.

Meer over ZGR