Verzorgende IG of Verpleegkundige, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken met cliënten met somatische problematieken?
 • Geef jij met veel lliefde waardevolle en passende zorg?
 • Wil jij samen met jouw team verantwoording dragen voor de verbetering van kwalitatieve en clientgerichte zorg?

Ja? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende niveau 3 (IG) of Verpleegkundige niveau 4 die ons team komt versterken. Wil jij een groot contract? Dit is mogelijk! En mocht  je toch de wens hebben voor minder dan 28 uur, dan is dit uiteraard bespreekbaar!

Je komt te werken in een enthousiast, gedreven en gemoedelijk team waarin we dagelijks ons uiterste best doet om met veel liefde waardevolle en passende zorg te kunnen bieden, want die mooie lach op de gezichten van onze cliënten daar worden wij blij van en doen we het voor!

Je komt te werken met cliënten met somatische klachten, bij de cliënten zijn CVA, spierziekte en Parkinson onder andere de ziektebeelden. Onze groep bestaat uit 8 cliënten, waarbij jij als collega samen met ons team van Verpleegkundigen, Verzorgenden, Helpende, Hoteldienst ondersteuners en assistenten zorg voor draagt. Binnen dit team kennen we elkaars kwaliteiten en leveren we ieder, elke dag onze waardevolle bijdrage. Wat wij als team erg belangrijk vinden en centraal stellen, dat is kwalitatieve en clientgerichte zorg leveren en waarborgen.

Jij bent iemand die van aanpakken weet en bent bereid om net als jouw collega’s een aandachtsveld op te pakken. Hierin ligt de mooie uitdaging om samen met jouw team de diverse aandachtsvelden aan te pakken om zo de kwaliteit te vergroten. Daarnaast gaat jouw hart sneller kloppen van jouw rol als aanspreekpunt voor cliënten en families. Jij houdt elk half jaar MDO gesprekken en samen met jouw team probeer je elkaar te coachen en te enthousiasmeren. Daarnaast verricht je ADL taken en voer je Verpleegtechnische handelingen uit en ondersteun je elkaar hierin waar nodig.

Onze diensten zijn wisselend en jij vindt het net als ons prettig om alle diensten te kunnen draaien. Dit zijn zowel dagdiensten, avonddiensten als nachtdiensten.

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige. Of bijna in het bezit van jouw diploma
 • Je bent trotse diploma bezitter als Helpende Plus, maar staat open voor jouw rol binnen dit team
 • Jij bent een doorzetter en weet van aanpakken om zo de kwaliteit van zorg te verbeteren
 • Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om écht van waarde en betekenis te zijn binnen ons team en voor onze cliënten
 • Beloning volgens CAO VVT, Verpleegkundige FWG 45 maximaal €3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur.
  Verzorgende IG FWG 35 maximaal €2.937,68 
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink! 

Interesse

Interesse

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Inge Meilink, telefoonnummer: 06-20155959.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inge Meilink, telefoonnummer: 06-20155959.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 110587

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland