Verzorgende IG of Verpleegkundige, niveau 4. Vakantie / oproep, Wijkzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een aanpakker en zoek jij een leuke afwisselende baan in de wijkverpleging?
 • Houd jij ervan om bij de cliënten thuis te komen en ze de beste zorg te bieden?
 • Ben jij flexibel en zoek je een leuke oproepfunctie?

Dan maken we graag kennis met jou!

Ons team Fleminghof in Borne is op zoek naar een vakantiekracht / oproepkracht. Je kun hier ook voor in aanmerking komen wanneer je nog een opleiding richting Verpleegkundige volgt. Borne is een fijne gemeente om in te werken. Het is vrij compact waardoor je je routes allemaal op de fiets kunt doen. Er wordt bij ons goed en gezond geroosterd. Een gezellig team zal jou met open armen ontvangen!

We zoeken een collega die van aanpakken weet. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in de cliënt en in de naaste collega’s. Maar ook iemand die de afwisseling in de cliënten, de zorgvragen, en werkomgevingen leuk vindt. Iemand die flexibel is en in de weekenden en vakanties kan komen werken.

Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en neem je zo nodig maatregelen. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van de cliënt en hun omgeving. Je bent een waardevolle toevoeging aan ons team. We doen het met elkaar, zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 / afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4 of aan het studeren (laatste jaar verpleegkundige niveau 4, of je volgt de opleiding HBO-V)
 • Jij kunt zelfstandig werken en bent een echte doorpakker
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook naar je collega’s 
 • Je bent +/- 20 uur beschikbaar en staat te trappelen om bij ons te beginnen

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een uitdagende baan met veel fijne collega’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • Salaris conform CAO VVT FWG 35. Maximaal €2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Óf bij het op zak hebben van Verpleegkunde niveau 4 diploma FWG 45. Dan maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Gratis lidmaatschap van de Carintreggeland Ledenservice!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor. 

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Borne, wijkverpleging
Postcode 7622MB
Stad Borne
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109102

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland