verzorgende IG of verpleegkundige CVA revalidatie
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Je bent verzorgende IG of verpleegkundige geworden omdat je betekenis wil geven. Omdat je van mensen houdt en graag bijdraagt aan hun welzijn. En dat je dat iedere dag mag doen, daar ben je trots op. Want je ziet wat jouw werk betekent: de revalidant die steeds beter met de gevolgen van zijn CVA leert omgaan. Onbetaalbaar.

Midden in Terborg staat ons dynamische en gastvrije revalidatiecentrum Antonia. Hier revalideren onze cliënten, bijvoorbeeld na een ongeluk, een CVA, een knie- of heupoperatie. Want wij bieden neuro-revalidatie, orthopedische revalidatie, revalidatie na amputatie, revalidatiezorg voor COPD-patiënten en hartpatiënten en crisisopname voor vanuit het ziekenhuis verplaatste zorg. Jij gaat werken op afdeling Kerkbrink, een afdeling waar cliënten die een CVA hebben gehad aan het revalideren zijn. Jij moedigt de revalidanten aan, steekt  ze een hart onder de riem en helpt ze om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Zo voelen onze cliënten zich gezien. En verder:
• Begeleid en behandel je de cliënt in het revalidatietraject door persoonlijke en belevingsgerichte (revalidatie)zorg op maat te bieden.
• Werk je vanuit het revalidatie behandelplan die elke cliënt heeft en die multidisciplinair is opgesteld.
• Werk je met electronische cliëntdossiers.
• Denk je in kansen en mogelijkheden. In principe kan alles, totdat het tegendeel bewezen is.
•  Ben je niet bang voor vernieuwingen en zorgtechnologie.
• Blijf jij jezelf voortdurend ontwikkelen. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden verbeteren.

Functie eisen

Zo ben jij

Azora maakt gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor we het verblijf voor onze cliënten comfortabeler kunnen maken. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig!

Jij wilt samen met ons de beste revalidatiezorg bieden. Je levert een bijdrage aan het revalidatieproces van je cliënten waarbij je je revaliderende cliënt letterlijk en figuurlijk een stapje verder helpt; het vereist inzet, kennis, liefde voor mensen, een open houding en de wil om je te blijven ontwikkelen. Heb jij dat? En heb je ook je mbo-diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (enige ervaring met de doelgroep, geriatrische revalidatie, hebt is dat een grote pré)? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2017-2018. Als verzorgende IG of verpleegkundige kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen in bijvoorbeeld revalidatie, en op:
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT in FWG 35 (verzorgenden IG) of FWG 45 (verpleegkundigen).
• In eerste instantie een tijdelijk contract en wie weet welke mogelijkheden er daarna binnen Azora zijn.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Het vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
  o het digitale Azora Leerplein
  o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
  o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Ilse Berendsen, onze teammanager, via 0315-338111 of i.berendsen@azora.nl.

 

Solliciteren

Kun je niet wachten om deze zelfstandige functie uit te gaan oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verzorgende-ig-of-verpleegkundige-cva-revalidatie-tijdelijk-ivm-zwangerschap/ en solliciteer op de vacature verzorgende IG of verpleegkundige op de revalidatie bij Antonia.

Type Vacature
Intern nummer 20190086
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-03-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 04-05-2019
Nummer 44620

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora