Verzorgende IG of verpleegkundige
Welstee

Functieomschrijving

Zet jij altijd een stap extra en zie jij het als een uitdaging om te werken binnen een particuliere, kleinschalige zorgvilla waar je zorg op maat kunt bieden? Bijvoorbeeld als verzorgende IG, verpleegkundige of VIG-er met ambitie om in de toekomst de opleiding tot verpleegkundige te volgen? Dan zijn wij bij Welstee op zoek naar jou.

Jouw functie

Je wilt samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt en ziet het als een uitdaging te werken in een team wat zich bij voortduring professioneel aan het ontwikkelen is. Je bent sociaal vaardig en servicegericht en deze eigenschappen zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze kwetsbare bewoners. Respect en oprechte belangstelling voor de bewoners en hun kinderen is voor jou vanzelfsprekend. Geen enkele dag is hetzelfde. Dit vraagt om veel flexibiliteit in handelen. Je signaleert, overlegt en bent voor onze bewoner een liefdevol en gezellig contact. Je bent flexibel inzetbaar in ochtend-, dag- en avonddiensten.

Over ons

Huize den Oostenborgh is één van de zorgvilla’s van Welstee en wij bieden een stijlvolle en comfortabele woonomgeving waar bewoners zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd voelen. We bieden een mooie werksfeer en een hoog zorg- en serviceniveau wat daar naadloos op aansluit. Bij ons staat het welbevinden van een ieder centraal. Werken bij Welstee is meer dan alleen zorgen.

Wij bieden je:

  • een mooie functie met ruimte voor eigen initiatief;
  • een dienstverband van 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar);
  • werken in blokken en volgens een vast dienstrooster;
  • een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel:

  • minimaal een mbo-diploma niveau 3 of vergelijkbaar;
  • affiniteit met dementerende ouderen.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Krijg je na het lezen van deze vacature al zin om met ons kennis te maken en een dag mee te lopen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-04-2022
Ingangsdatum 1 juni 2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110202
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee