Verzorgende (IG) of verpleegkundige in de nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Werk jij graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
 • Werk jij graag lange diensten?
 • Zoek je lichtere zorgtaken en veel persoonlijke aandacht voor de cliënt of een betere prive-werk balans?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als verzorgende te werken in het team Nachtzorg bij de locatie ELtheto. Eltheto is een kleinschalige zorglocatie op een levendige en sfeervolle locatie in Rijssen. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen.  Wij leveren 24-uurs zorg.  In de nachtdienst lever je passende zorg voor cliënten waarvan je van te voren al weet dat een zorgmoment in de late avond/ nacht vereist is. Natuurlijk komen er ook veel ongeplande zorgvragen op je af. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt, waardoor je voldoende ervaring nodig hebt om adequaat te kunnen handelen en beslissen indien nodig. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de client te kunnen zijn!

Bij ons werken altijd 2 zorgmedewerkers samen per nacht, veelal een verzorgende en een verpleegkundige per dienst. Je kunt 1 nachtdienst per week werken of 2 nachtdiensten achter elkaar eens in de 2 weken. Werk je liever 4 nachtdiensten achter elkaar per maand bijvoorbeeld rondom het weekend, dan is dat ook bespreekbaar. De dienst is van 23.00 tot 7.00 uur.  

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG
 • Je hebt werkervaring als verzorgende IG
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden en werklocaties
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 voor verzorgende en FWG 45 voor verpleegkundige. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand.

Binnen Carintreggeland staat “waardevol leven” centraal. Dit betekent dat de cliënt regie houdt over zijn eigen leven, wensen en behoeften. Bij Carintreggeland bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Wat ons typeert als grootste zorgorganisatie van Twente; is dat we anderzijds ook klein zijn door onze lokale aanwezigheid. Daarbij kennen wij een grote betrokkenheid en hebben wij veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten en collega’s. Carintreggeland vindt naast het “waardevol leven” ook het “waardevol werken” van jou als onze collega erg belangrijk. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier graag samen met jou invulling aan!

Interesse

Heb je interesse in deze functie?
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!
Wil je graag meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Esther van Heek, tel 06-34353068, of mail naar e.vanheek@carintreggeland.nl

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, woonzorgcentrum Eltheto
Postcode 7461ER
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther van Heek, tel 06-34353068, of mail e.vanheek@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 04-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71849

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland