Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk Holten Oost
ZorgAccent

Functieomschrijving

Als wijkteam Holten Oost zijn we klein begonnen, maar onze cliënten en zorguren groeien per maand. Daarom zijn wij, 10 vrouwen in variabele leeftijden, op dit moment op zoek naar een 11e teamlid.

In de functie van verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Samen met ons, als collega’s, ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team werkt zelfsturend en besluiten nemen we gezamenlijk. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren fiatteren, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

 

Functie eisen

Je beschikt over een diploma verzorgende IG of MBO-V en staat BIG geregistreerd.

Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Je beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.

Je bent in staat te schakelen tussen belangen van de cliënt, organisatie en het team.

Inschaling

Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! 

Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Je sollicitatie kan je voor 28 juni 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met wijkteam Holten Oost: 06-55698707 of holten.oost@zorgaccent.nl

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Holten Oost
Postcode 7451EX
Stad Holten
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij wijkteam Holten Oost: 06-55698707 of holten.oost@zorgaccent.nl
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-05-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-06-2019
Nummer 46101
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent