Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk Nijverdal Kruidenwijk
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij wijkteam Nijverdal Kruidenwijk zoeken een Verzorgende IG of verpleegkundige in de wijk, voor 20-28 uur per week.

Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, die uit verschillende deskundigheden bestaat. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg, waaronder intake, indicatiestelling en contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom de coördinatie over het hele zorgproces. Je bent ook (mede)verantwoordelijk voor onder andere administratieve zaken. Je bent voldoende bekwaam om een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit te voeren. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze zorgvragers zorgafspraken en communiceert met de mantelzorgers en je collega’s.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG / verpleegkundige 4 en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een empatisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in wijkzorg processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de zorgvrager, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. Werkervaring in de zorg is een pre.

Inschaling

Salaris afhankelijk van ervaring en ingeschaald conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan gauw.

Jouw sollicitatie voorzien van motivatie en CV kun je voor 28 februari 2019 richten aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Nijverdal Kruidenwijk
Postcode 7447AP
Stad Hellendoorn
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wilms: 06 55698366 of Gea van Steijn 06 55698202
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-01-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2019
Nummer 43266
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent