Verzorgende IG of verpleegkundige in Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Wil jij  afwisseling in je werk en heb je een momentje om kennis te maken?

Jij bent als woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige  verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners.  Wat mag jij verwachten? Een mooie werkplek, waarin jij als zorgprofessional jouw kijk op zorg en processen mag laten horen. Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een kop koffie of thee. Dit kan zowel digitaal als bij ons op locatie. Plan je gesprek in via onderstaande contactgegevens of stuur per mail een terugbel verzoek.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG of verpleegkundige. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen en heb je affiniteit met de doelgroep somatiek? Werk je vanuit innerlijke rust en heb je een groot hart voor de bewoners? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? En stimuleer je zelfredzaamheid en zorg je voor een veilige en geborgen omgeving? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder. 

Inschaling

 woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige
 schaal FWG 35 van de CAO VVT (woonbegeleider/verzorgende )of schaal FWG 45 van de CAO VVT (verpleegkundige)
 24 uur per week, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Maaike Konter (regiomanager) via 06-10029262 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Gezien de vakantieperiode kan het zijn dat een collega wat lastig te bereiken is, collega’s van recruitment zijn altijd te bereiken via 06-82005970. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 18 augustus a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. De Hoge Weide is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand.

Type Vacature
Intern nummer 219
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-07-2022
Reageer voor 18-08-2022
Ingangsdatum 27-07-2022
Nummer 73223

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)