VERZORGENDE IG OF VERPLEEGKUNDIGE KORSAKOV
Liberein

“Arnold (65) zkt. leuke Verzorgende IG of Verpleegkundige voor hem en zijn medebewoners”

Op onze locatie Bruggerbosch hebben we speciale woningen voor mensen met Korsakov waar zij begeleid en verzorgd worden. Zij zijn vaak onzeker, wantrouwend en hebben last van faalangst, iets wat ook veel vraagt van de verzorging. Deze groep bewoners heeft behoefte aan regelmaat en rust door een consequente benadering, continuïteit en concrete en korte vragen. Voor hen zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige die zichzelf herkent in deze manier van werken, voor 28 uur per week.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze bewoners zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor!
Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Mede door geheugenstoornissen en het gebrek aan ziekte-inzicht, vraagt dit in jouw omgang met bewoners met het syndroom van Korsakov een specifieke benadering. In de benadering staat het bieden van veiligheid en zekerheid centraal. Hierbij is het uitgangspunt dat je op een empathisch directieve manier sturing en structuur biedt aan de cliënten. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt.

Wat breng je mee? 

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige Niveau 4 en je hebt kennis op het gebied van de psychische en medische gesteldheid van de ouder wordende mens.
  • Je hebt een duidelijke visie/kennis en kunde in het omgaan met Korsakov patiënten en patiënten met een Multi problematiek;
  • Je beschikt over zelfstandigheid, vindingrijkheid en hebt een goed inlevingsvermogen;
  • Je weet van aanpakken en doorpakken;
  • Je vindt het geven en ontvangen van directe feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gerlinde Versluis, Teamleider Zorg, via tel. 06-14735560.

Type Vacature
Intern nummer 2022-54
Organisatie Liberein
Locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerlinde Versluis, Teamleider Zorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-04-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110269

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein