Verpleegkundige of verzorgende IG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Verpleegkundige of verzorgende IG locatie Stegemanhof (Aalten)

Wil je iedere dag met een glimlach naar het werk?  Heb je een groot hart voor ouderen?  Ben je minimaal VIG gediplomeerd ? Kun je deze vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou! Voor locatie Stegemanhof zijn wij op korte termijn op zoek een Verzorgende IG of Verpleegkundige voor 28 uur per week.

JIJ bent als verzorgende/woonbegeleider of verpleegkundige samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten op onze locatie Stegemanhof in Aalten. Daarnaast ben je als verpleegkundige inzetbaar als coördinerend verpleegkundige  binnen de locaties van Marga Klompé in de gemeente Aalten Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een mbo opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Kom jij ons team versterken?  Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. De omvang van het contract is bespreekbaar tot 28 uur per week. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 35 (Verzorgende IG) of FWG 45 (Verpleegkundige).

Bijzonderheden

Solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag wat meer weten? Neem dan gerust contact op Margret Schout (regieverpleegkundige) via 06 51 57 31 92 (dinsdag, woensdag en donderdag).

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (ochtenduren) of per mail personeelsadministratie@szmk.nl

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl   

 Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in procedure.

Type Vacature
Intern nummer 2020-095
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Stegemanhof
Postcode 7122CG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-07-2020
Reageer voor 28-08-2020
Ingangsdatum 24-07-2020
Nummer 53997

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)