Verzorgende IG of Verpleegkundige Mariënhof
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hey Smiley:-) Heb je een momentje?

 

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?


Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG of verpleegkundige. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit de zorgvraag? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.
Jij bent als Verzorgende IG of Verpleegkundige samen met het zorgteam verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënten van één van onze groepswoningen op de Mariënhof (in totaal 5 woningen met 6 cliënten met psychogeriatrische problematiek). Je draait alle diensten en bent flexibel inzetbaar.

Inschaling

Over je functie

 verzorgende IG of verpleegkundige voor groepswonen Marienhof (PG)
 VIG: schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.902,93 – €2.762,34), verpleegkundige FWG 45 van de cao VVT (€ 2.419.91 – € 3.264,29)
 24 uur per week (meer uren evt. bespreekbaar), contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Judith Kroes (Regiomanager Oost Gelre) via 0544 47 4100 of mail naar J.Kroes@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 15 april 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton.

De Mariënhof in Lichtenvoorde is een modern huis met kleinschalige zorg voor cliënten met dementie. Het staat bekend om zijn gemoedelijke en vriendelijke sfeer in een eigentijdse werk- en leefomgeving met ruime appartementen.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Type Vacature
Intern nummer 115
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Stegemanhof
Postcode 7122CG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-03-2021
Reageer voor 14-04-2021
Ingangsdatum 24-03-2021
Nummer 61754

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)