verzorgende IG of verpleegkundige niv. 4 somatiek
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Jij bent blij, want je hebt een uitdagende baan waar je trots op bent. Waar je iedere dag het verschil maakt. Waar je van betekenis bent en een waardevolle bijdrage levert aan het welzijn van je cliënt. Het is hard werken, maar dat is het meer dan waard. Die glimlach op het gezicht van meneer Abbink, de glinstering in de ogen van mevrouw Haverkamp; het geeft jou een warm gevoel. Jouw cliënten hebben een somatische zorgvraag en gaan eind dit jaar verhuizen naar de nieuwe kleinschalige chronsische somatiek afdeling in Terborg. Jij verpleegt ze, maar wat er ook met ze aan de hand is, jij ziet altijd de mens achter de beperking. En voor die mens maak jij je hard. Iedere dag weer.

Midden in Terborg staat ons gastvrije en veilige verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia. Dit is de plek waar jij zorgt tot en met eind van het jaar. Je gaat eerst tot aan de verhuizing werken op de afdeling Tuinpad of Dorpsplein van locatie Antonia in Terborg. Als verzorgende IG of verpleegkundige zorg jij ervoor dat de cliënten, ondanks hun beperking, een fijne tijd hebben bij ons. En verder:
• Bied je persoonlijke en professionele zorg op maat.
• Heb je oprechte aandacht voor de cliënt waar je op dat moment voor zorgt.
• Overleg je met je cliënt, met zijn of haar familie en met de behandeld arts(en) of paramedici.
• Denk je in kansen en mogelijkheden. In principe kan alles, totdat het tegendeel bewezen is.
• Overzicht te hebben, zo nodig je collega’s te ondersteunen of te coachen en door coördinerende taken op je te nemen. 
• Ben je niet bang voor vernieuwingen, zorgtechnologie en voortschrijdend inzicht.
• Blijf je jezelf ontwikkelen, zowel als mens als in je vakgebied en ga je nieuwe uitdaging niet uit de weg.
• Draai je als verpleegkundige naast de diensten op de afdeling ook de ‘verpleegkundig verantwoordelijke diensten’ binnen locatie Antonia tijdens kantooruren.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij begrijpt dat zorgen voor de bewoners meer is dan een takenlijstje afwerken. Natuurlijk is het belangrijk dat een cliënt regelmatig kan douchen en een fris verschoond bed heeft. Maar aandacht, respect, positiviteit en een gelijkwaardige behandeling zijn minstens zo belangrijk.

We doelen erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor je vak. Het lef hebt om knopen door te hakken. Stevig in je schoenen staat en prioriteiten kunt stellen. Niet alleen op je eigen handelen reflecteert, maar ook je collega's feedback geeft. Dat je het diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkunde niveau 4 meebrengt en dat je flexibel inzetbaar bent.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij  geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019 . Als verzorgende IG of verpleegkundige (niveau 4) kun jij bij Azora rekenen op:
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT.
• Direct een vast contract, maar wel met een flexibele werkplek, want je gaat eerst werken op de afdeling Tuinpad of Dorpsplein van locatie Antonia in Terborg. Na de verhuizing gaat er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een leuke werkplek binnen Azora.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Invloed op je rooster. Je bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
   o het digitale Azora Leerplein
   o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
   o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Informatie/Solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan: Jefke van Stiphout, onze teammanager, via 0315-338111 of j.vanstiphout@azora.nl.

Kun je niet wachten om al die verschillende cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verzorgende-ig-of-verpleegkundige-niv-4/ en solliciteer op de vacature verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 somatiek bij Antonia.

Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Type Vacature
Intern nummer 20190143
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-05-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 46030

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora