Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 of 5
TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)

Functieomschrijving

Jij bent zorgprofessional op niveau 3 of 4 of 5, wij zijn TMZ. Wij zoeken elkaar!

Kom jij net van de opleiding en wil jij een goede start maken? Of werk jij al als verzorgende IG of verpleegkundige en ben jij klaar voor de volgende stap? Ben je op zoek naar een organisatie met veel ontwikkelingskansen? Dan zoeken wij jou!

Zorg verlenen en regelen  Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Naast het leveren van kwalitatieve zorg heb je nog een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daar naar.

In gesprek De dialoog met jouw cliënt loopt als een rode draad door jouw werk. Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de cliënt niet uit het oog. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. In het multidisciplinair overleg breng jij mogelijke knelpunten in. Want jij zult die als eerste zien en ervaren.

Breder en dieper Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw cliënt. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.

Organisatieniveau Jij ziet het werk van jouw team in de context van TMZ. Jij signaleert kansen om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van TMZ te vergroten. Ontwikkelingen in jouw vakgebied kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg in de toekomst.

Functie eisen

Jij hebt nodig:

  • Diploma VIG, MBOV of HBOV;
  • BIG-registratie (bij MBOV, HBOV);
  • Kennis van de regionale sociale kaart;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Lidmaatschap V&VN;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.
Type Vacature
Intern nummer R019.025
Organisatie TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)
Locatie TriviumMeulbeltZorg, Meulenhof in Tubbergen
Postcode 7651 LD
Stad Tubbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eshter Hindriksen
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-04-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 44911

TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)