Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 voor de late diensten
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij iemand die positief is ingesteld en enthousiasme weet over te brengen? 
 • Vind jij het leuk om stagiaires te begeleiden?
 • En heb jij affiniteit/ervaring met psychogeriatrische cliënten?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Jij bent iemand die ervaring heeft als Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en samen met je collega’s de cliënten graag wilt helpen zelfstandig te blijven. Er is een grote diversiteit aan zorgbehoefte bij deze cliënten. De cliënten begeleid je met het maken van eigen keuzes, hierbij is het belangrijk dat de cliënt bepaalt. Het is tenslotte zijn/haar leven. En je hebt interesse in de clients levensgeschiedenis en levensvragen.

Je wordt collega binnen een team van zorgprofessionals. En we zouden het leuk vinden als je graag je kennis en ervaringen deelt met onze studenten/stagiaires en hen wilt begeleiden. Jij bent net als de rest van de collega’s een vlotte, spontane en gezellige persoonlijkheid en jij geeft (on)gevraagd op een respectvolle wijze je mening en zienswijze. Jij bent iemand die initiatieven neemt en het werk ziet liggen.

We zijn op zoek naar iemand die graag in de avonden wil werken. Deze diensten zijn van ongeveer 16.30 tot 23.00 uur. Eventueel is een combinatie met nachtdiensten mogelijk.

Wie ben jij

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je weet met enthousiasme je kennis en ervaring over te dragen aan onze stagiaires.
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig, humor wordt erg gewaardeerd!
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s.
 • Je hebt probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig.

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Samenwerking in een team met collegiale zorgprofessionals
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad!  
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 (Verzorgende) of € 3.362,22 (Verpleegkundige) bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/c2-verzorgende-verpleegkundige-late-diensten

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Wheehof
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71585

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland