VERZORGENDE IG OF VERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH THUIS OMMEN
Saxenburgh

Saxenburgh Thuis Ommen zoekt een VERZORGENDE IG of VERPLEEGKUNDIGE

Aniek:
“Ik haal mijn voldoening uit het bieden van persoonlijke zorg op maat, waarbij kwaliteit belangrijk is. Je zoekt telkens weer naar kansen en mogelijkheden om de beste zorg te kunnen bieden"

Hoe ziet het werken Saxenburgh Thuis er uit?
Het team van Saxenburgh Thuis Ommen is een gemoedelijk, sociaal en open team dat veel waarde hecht aan kwaliteit van zorg. 
Om de kwaliteit van zorg en de continuïteit bij de cliënt hoog te houden werk je zoveel mogelijk je eigen routes en bouwt een professionele relatie op met de cliënt. Je stimuleert de cliënt om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat hij of zij de regie in eigen handen kan houden. Hierin sta je uiteraard niet alleen, een nauwe samenwerking met je collega’s en andere (zorg)professionals, mantelzorgers en familie van de cliënt is vereist om zelfregie zoveel mogelijk te ondersteunen en te waarborgen. Dit maakt het werk in de thuiszorg zo uitdagend.
Je werkt heel zelfstandig, maar kunt terugvallen op je collega’s die voor elkaar klaar staan en meedenken in moeilijke situaties.
De meeste routes in Ommen kunnen lopend worden afgelegd of op de fiets die aanwezig is vanaf de locatie.
Er zijn binnen het team volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als bijvoorbeeld aandachtsvelder en er worden vanuit Saxenburgh volop leermogelijkheden aangeboden.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Allereerst heb jij een diploma voor verzorgende IG of verpleegkundige óf je bent bijna klaar met de opleiding. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring! Het belangrijkste is dat jij onze cliënten weet te stimuleren tot het nemen van eigen regie. Jij bent een kei in het oppakken van zaken en kan dit ook uitdragen. Denk hierbij aan kwaliteit, persoonsgerichte zorg e.d.

Saxenburgh Thuis Ommen
Vanuit het oogpunt "samen kunnen we veel bereiken" ga jij met een leuk, enthousiast en hecht team van ongeveer 20 collega's de thuiswonende cliënten ondersteunen waar nodig. Je gaat zorg verlenen aan een diversiteit van cliënten in de persoonlijke sfeer die de thuiszorg kenmerkt. Onze thuiszorg is volop in ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om uit te breiden en verder te kijken dan alleen naar de zorg bij ouderen thuis.

Help jij ons mee te ontwikkelen en te innoveren? 
We bieden je een uitdagende baan in een team met enthousiaste collega’s die voor je klaarstaan om het verschil te maken in het leven van onze thuiswonende cliënten. Rondom Oldenhaghen wonen de meeste thuiszorg cliënten in de aanleunwoningen, waardoor de afstanden lopend of fietsend zijn af te leggen. In Nijenhaghen wonen de thuiszorg cliënten in het gebouw en is alles lopend af te leggen. Door de korte afstanden en de wijksteunpunten is de sociale cohesie groot. Mensen kennen elkaar, er heerst een ‘ons kent ons’ cultuur. Doordat veel cliënten in of rondom onze zorgcentra wonen, en onze kantoren hier zijn gevestigd, zijn de lijnen kort met de andere (zorg)disciplines van Saxenburgh. Ook kunnen wij indien nodig snel terugvallen op de collega’s van de intramurale zorg. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen

  • Salaris voor verzorgende IG is minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor verpleegkundige is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Bijzonderheden

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Aniek Snijders, wijkverpleegkundige, (06) 52 52 73 67. Je mag ook gerust een Whatsapp bericht sturen

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.119
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Aniek Snijders, wijkverpleegkundige, (06) 52 52 73 67. Je mag ook gerust een Whatsapp bericht sturen
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-11-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 72894
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh