Verzorgende IG of Verpleegkundige wijkteam Oale Bleeke Nijverdal
ZorgAccent

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een collega voor het wijkteam Nijverdal Oale Bleeke. Wij werken wijkgericht en zijn zelfsturend. Onze kracht is dat de cliënt mag zijn wie hij is maar dat je dat ook als medewerker mag zijn.
We zetten ons in voor mensen en idealen. En denken in mogelijkheden. Doordat de teams binnen ZorgAccent zelfsturend werken is er grote mate van vrijheid wat betreft ontwikkelingen en kansen binnen het team.

 

Functiebeschrijving

We zijn op zoek naar een collega voor het wijkteam Nijverdal Oale Bleeke. Wij werken wijkgericht en zijn zelfsturend. Onze kracht is dat de cliënt mag zijn wie hij is maar dat je dat ook als medewerker mag zijn.
We zetten ons in voor mensen en idealen en denken in mogelijkheden. Doordat de teams binnen ZorgAccent zelfsturend werken is er grote mate van vrijheid wat betreft ontwikkelingen en kansen binnen het team.
Wijkgericht houdt in dat we verantwoordelijk zijn voor de verzorging en verpleging van cliënten wonend in wijkgebied Oale Bleeke.
Wij zijn op de hoogte van wat er speelt in de wijk. Je voert verzorgende en verpleegtechnische taken uit. Daarnaast zorg je dat het zorgplan aansluit bij de zorgbehoefte van de client en houd je je bezig met o.a. contacten met overige disciplines en netwerken. Tevens werk je in een enthousiast team. In ons team zijn de verschillende taken eerlijk verdeeld en afgestemd op ieders mogelijkheden. Ook de organisatie biedt veel mogelijkheden tot verdieping en verbreding van je taken in de wijkverpleging.
Het doel is dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Het is dan nodig om zorg af te stemmen met de cliënt en mantelzorg. Met de zelfstandige manier waarop de zorg wordt verleend, draag je bij aan de eigen regie en het welbevinden van de cliënt. Je bent een schakel tussen team, cliënt en mantelzorg.
De cliënten die wij in zorg hebben zijn van alle leeftijden met verschillende zorgvragen.
Kennis en kunde wat betreft verpleegtechnische handelingen zijn een essentieel onderdeel van ons vak.

Functie eisen

Je bent in het bezit (of studeert binnenkort af) van een diploma verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd):
Je kunt zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team werken.
Je bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid, zowel dag-, avond- en weekenddiensten.
Je bent een empathisch en doortastend type, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Inschaling

Het betreft een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week (andere uren in overleg).
Je salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO VVT.

Voor Verzorgende IG is dit FWG schaal 40 en voor verpleegkundige FWG schaal 45.

Bijzonderheden

Wie zijn wij

Wij zijn een gezellig en gevarieerd team met 11 dames; in de leeftijden van 28 t/m 63 jaar.
Je werkt bij ons zelfstandig en hebt een grote mate van vrijheid. Ons wijkgebied loopt van de Bergleidingweg vanaf de Rijssensestraat, de Blokken t/m een gedeelte van de Brake en Mensinkweg. Onze wijk biedt afwisseling qua cliëntenpopulatie. Je kunt de route ook op de fiets doen als je daar de voorkeur aan geeft.

 Meer informatie

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op! We vertellen je graag wat het werken bij ons zo leuk maakt.

Contactpersonen:

Miranda Roelofs: 06-55698045
Isa Claassen: 06-55698303

Je sollicitatie zien we graag tegemoet via www.zorgaccent.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Nijverdal Oale Bleeke
Postcode 7442 AC
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Miranda Roelofs: 06-55698045 Isa Claassen: 06-55698303
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-08-2022
Ingangsdatum 1 oktober 2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 113223
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent