Verzorgende IG of Verpleegkundige ZGR Brugstede Lemelerveld
ZGR

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG/Verpleegkundige ben jij degene die, samen met je collega's, verantwoordelijk is voor het zorgleefplan en de verpleging van de ouderen. Hierbij streef je altijd naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving. Je verricht zorg, verpleegtechnische handelingen en ondersteuning bij de dagelijkse behoeften van de ouderen.

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet. In je werk heb je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen. Wij werken transmuraal, wat betekent dat onze cliënten zowel inwonend op de locatie Brugstede zijn, als in de nabije buurt.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of diploma Verpleegkundige. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Je bent in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren. Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht. Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts.

Inschaling

Wij bieden per 1 maart 2021 een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een contract voor in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. 

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris is afhankelijk van diploma, leeftijd en ervaring en wordt aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou en bieden wij je fiscale voordelen bij aanschaf van diverse artikelen, bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop, maar ook sportartikelen en een sportabonnement.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Brugstede in Lemelerveld
Postcode 8151AG
Stad Lemelerveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Heleen Flierman, manager ZGR Brugstede, telefoonnummer 06-19970010
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-01-2021
Reageer voor 19-01-2021
Ingangsdatum 01-03-2021
Nummer 56912
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR