Verzorgende IG of Verpleegkundige
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken en enthousiaste professional die we zoeken?

Weet jij wat goede zorg voor onze cliënten inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als verzorgende IG of verpleegkundige te versterken!

 

Wat ga je precies doen als verzorgende IG?

Je begeleidt, verzorgt en verpleegt toegewezen cliënten o.b.v. revalidatieplan ECD.
Je observeert, signaleert en draagt informatie over aan het team en/of overig disciplines. Tevens verricht je diverse op de individuele cliënt afgestemde verpleegtechnische handelingen. De verleende zorg registreer je in ECD. Je ontvangt in deze functie functioneel adviezen en leiding van de manager.

 

Wat ga je precies doen als Verpleegkundige

Je begeleidt, verzorgt en verpleegt toegewezen cliënten o.b.v. revalidatieplan ECD.

Je coördineert de totale zorg van een aantal cliënten, van opname tot en met ontslag, door middel van het revalidatieplan. Tevens verricht je diverse op de individuele cliënt afgestemde verpleegtechnische handelingen. Je hebt te maken met situaties die snel veranderen en verleent daarom complexe zorg aan cliënten. De verleende zorg registreer je in ECD. Je ontvangt in deze functie functioneel adviezen en leiding van de manager.

Functie eisen

Wat vragen we van je als verzorgende IG?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG;
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
 • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar zeker ook in teamverband: je weet dat zorg altijd teamwork is;
 • Je werkt ordelijk binnen de gegeven richtlijnen en gemaakte afspraken;
 • Je kunt actief uitvoering geven aan het therapeutisch revalidatieklimaat in de directe zorg;
 • Je denkt in oplossingen en staat open voor verbeteringen;
 • Je toont initiatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een doorzetter;
 • Je hebt geduld en tact, bent integer en servicegericht.

 

Wat vragen we van je als verpleegkundige?

 • Je bent in het bezit van het diploma mbo Verpleegkundige of hbo-V en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt ervaring met complexe zorg;
 • Je draait mee in de 24 uurs bezetting van de verpleegkundige dienst - hiervoor is triagescholing vereist;
 • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar zeker ook in teamverband: je weet dat zorg altijd teamwork is;
 • Je werkt ordelijk binnen de gegeven richtlijnen en gemaakte afspraken;
 • Je kunt actief uitvoering geven aan het therapeutisch revalidatieklimaat in de directe zorg;
 • Je denkt in oplossingen en staat open voor verbeteringen;
 • Je toont initiatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een doorzetter;
 • Je hebt geduld en tact, bent integer en servicegericht.

 

Inschaling

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

 

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van verzorgende IG wordt gehonoreerd volgens FWG 35 en de functie van verpleegkundige volgens FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. 
Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Zonnekamp

Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis, revalidatiezorg en woon/wijkzorg, en ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de cliënten en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan.

 

Zorggroep Noorderboog biedt Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) op drie afdelingen waaronder op de locatie Zonnekamp op afdeling De Botter. De GRZ afdelingen leveren revalidatie behandeling en zorg in zorgketens, in afstemming met ziekenhuis

(wonen met zorg en thuiszorg). De zorg is een integraal onderdeel van het multidisciplinaire behandelaanbod dat op basis van de zorgvraag van de cliënt, gericht op herstel en onderhoud van de functionele autonomie van het individu en zijn systeem.
Het behandelklimaat van de GRZ afdelingen heeft wat betreft dynamiek, complexiteit en intensiteit kenmerken van ziekenhuiszorg. De afdelingen zijn ambitieus. Het beleid is gericht op verbetering van kwaliteit, efficiency en effectiviteit van de behandeling.

 

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Desiree Kruithof-Alberts, teamleider de Botter, bereikbaar op
0521-53 65 78.

 

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 2001.07, vóór 26 januari 2020 naar vacatures@noorderboog.nl

 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 31 januari 2020.

 

Omdat je solliciteert naar een BIG geregistreerde functie willen we graag dat je de QR code uit Mijn Gegevens van het BIG-register overneemt in je cv.


Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2001.07
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-01-2020
Reageer voor 27-01-2020
Ingangsdatum 14-01-2020
Nummer 50692
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog