Verzorgende IG of verpleegkundigen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Marga Klompé zoekt voor nachtdiensten en wisselend korte diensten een Verzorgenden IG of Verpleegkundigen voor onze locatie in Beltrum voor 16 uur per week.

Ben jij een echte nachtbraker en heb jij nog een beetje liefde over? Kom dan bij ons werken!

Functie eisen

JIJ bent als Verzorgende IG of Verpleegkundige samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten op de locatie Hassinkhof. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Inschaling

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. Je hebt een groot hart voor de cliënten. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? In de functie van Verzorgende IG wordt je geschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 1.900 – € 2.760) en in de functie van Verpleegkundige in FWG 40 (€ 2419 –€ 3.264). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
- Een contract voor onbepaalde tijd;
- diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer;
- een team met hele leuke collega’s;
- doorgroeimogelijkheden;
- 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
- prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Voor vragen over de functie kun je bellen met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk en uiterlijk voor 6 januari a.s.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Werkplein
Intern nummer 44
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Hassinkhof
Postcode 7156LL
Stad Beltrum
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-12-2020
Reageer voor 02-02-2021
Ingangsdatum 18-12-2020
Nummer 56651

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)