Verzorgende IG of (Wijk)verpleegkundige Aalderinkshoek Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand die wil werken in een team waar:

  • Iedereen gelijk is en verantwoordelijkheden heeft;
  • We proberen om ieders sterke kant te benutten;
  • Zelfsturing een proces in beweging is;
  • We goed voor onze cliënten zorgen;
  • We goed voor onszelf en elkaar zorgen. 
  • Een salaris geboden wordt dat afhankelijk is van ervaring conform CAO VVT.
  • Dienstverband voor 1 jaar binnen ZorgAccent , met uitzicht op een vaste aanstelling wordt aangeboden.
  • Je een mobiele telefoon en IPad van het werk krijgt

Functie eisen

Daarnaast verpleeg je in deze functie cliënten in de thuissituatie en voer je als je bevoegd en bekwaam bent verpleegtechnische handelingen uit. Je bent werkzaam in een wijkteam, dus waar nodig coach je je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede)verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Je bent voldoende bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze cliënten zorgafspraken, evalueert deze en past deze aan als dat nodig is. Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle verpleegkundigen en verzorgenden IG werken met een iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams, andere disciplines of de directie te communiceren.  

Voor meer informatie over de functie kun je mailen naar almelo.aalderinkshoek@zorgaccent.nl

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 21 augustus 2019 richten aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Almelo Aalderinkshoek in Almelo
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 03-05-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 21-08-2019
Nummer 45621
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent