VERZORGENDE IG OLDENHAGHEN OMMEN
Saxenburgh

Oldenhaghen in Ommen zoekt een VERZORGENDE IG die ernaar streeft om iedere dag verrassend anders te maken zodat het in Oldenhaghen (bijna) net zo gezellig is als thuis.

"Je werkt veelal alleen maar er zijn veel collega’s waar je op terug kunt vallen. Je wordt niet voor de leeuwen gegooid. Er heerst een gemoedelijke, collegiale sfeer en het gebouw (nu 6 jaar oud!) is mooi en overzichtelijk opgezet."

Hoe ziet het werken in Oldenhaghen eruit?
Jouw werkdag start op één van de drie kantoorruimtes waar jij je inleest in Cura. Jouw collega die bijna klaar is met zijn/haar dienst geeft jou een korte overdracht over specifieke situaties zoals een slechte nacht van een bewoner. Met deze informatie op zak start jij met een groep van ongeveer 14 collega’s verdeeld over 3 etages de zorg te verlenen. Mocht er arts visite zijn dan weet jij dit van tevoren!

Als verzorgende IG in Oldenhaghen kom je te werken op een locatie in Ommen die gekenmerkt wordt door diversiteit. Diversiteit aan handelingen, diversiteit aan bewoners (van jong tot oud met verschillende somatische ziektebeelden) en diversiteit aan collega’s en contacten met anderen die je rondom onze bewoners hebt. Houd jij van afwisseling, dan ben jij in Oldenhaghen op het goede adres!

Wat hebben onze bewoners en ons team nodig?
Je bent een gediplomeerde of bijna gediplomeerd verzorgende IG.

Woonzorg-/locatie Oldenhaghen staat bekend in de omgeving als persoonlijk en warm. Naast liefdevolle zorg, zoeken wij ook een collega met humor en daadkracht. Het team werkt hard, maar er is ook tijd voor een goede grap. Het belangrijkste vinden wij dat jij van elke dag een feest maakt voor onze bewoners en dat jij er naar streeft om iedere dag verrassend anders te maken zodat het in Oldenhaghen (bijna) net zo gezellig is als thuis.

Woon-/zorglocatie Oldenhaghen
Onze zorglocatie Oldenhaghen ligt op één van de meest gewilde locaties in Ommen op een steenworp afstand van het gezellige centrum en kijkt aan de zuidzijde uit over de Vecht en het Junnerkoeland. Het is een redelijk nieuw gebouw, de eerste bewoners zijn in 2015 in de zorgappartementen komen wonen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Contracturen zijn bespreekbaar vanaf 16 tot 28 uur per week
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Ineke Otten, wijkmanager, via [email protected] of (06) 11 75 02 25. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Tot snel!

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

 

Type Vacature
Intern nummer V.22.089
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Otten, wijkmanager, via [email protected] of (06) 11 75 02 25
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-06-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 07-07-2022
Nummer 111255
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh