Verzorgende IG op PG afd., Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Gaat jouw hart sneller kloppen bij het woord PG?
 • Ben jij in staat om zelf een woning bestaande uit 6 cliënten te runnen?
 • Ben jij afgestudeerd Verzorgende IG of laatste leerjaar Verzorgende IG?

Heb jij zin in een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie/thee? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze locatie Botterhof zijn wij op zoek naar een (ervaren) Verzorgende IG. Als collega ligt er een hele mooie uitdaging binnen onze PG woning. Binnen deze afdeling wonen 6 cliënten met geheugenproblematiek. Jij bent in staat om deze woning zelfstandig draaiende te houden. Voor onze bewoners ben jij onmisbaar! Jij bent de vrolijke gangmaker die een positieve sfeer brengt en zorg voor een ontspannen en fijne leefomgeving. Dagelijks help jij onze cliënten door te ondersteunen bij ADL taken, zorg jij voor het eten, draag je bij aan het welzijn en verricht jij de voorkomende verpleegtechnische handeling, waarvoor jij bekwaam bent. Verder ben jij van nature gestructureerd en zorg je ervoor dat jouw clientendossier piekfijn in orde is!

En dan nu het team.

Jouw team bestaat uit 6 collega Verzorgende IG en jij! Daarnaast krijgen jullie ondersteuning van een Helpende collega. Je komt terecht in gemotiveerd en gemêleerd team. Er is weinig sprake van verloop, dit maakt dat jouw collega’s erg zijn ingespeeld op elkaar en ieder zo zijn eigen takenpakket heeft. Wat dit team zo typeert is dat ze elkaars kwaliteiten weten te benutten. Jij komt terecht in een stabiel en gezellig team, waarin jullie jezelf in eigen kracht zetten.

Verder werk je twee diensten. De vroege dienst, deze is van 7:30 uur tot 15:00 uur of de late dienst, deze is van 14:45 uur tot 22:15 uur. Structurele nachtdiensten zijn niet aan de orde, dit zal sporadisch een keer voor kunnen komen.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verzorgende IG of student laatste leerjaar van deze opleiding
 • Je hebt ruime stage-/werkervaring opgedaan in deze functie
 • Jij bent enthousiast, gemotiveerd en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een gezelligheidsdier en weet het team en jouw woning op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden gefaciliteerd door ons Leerhuis.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Renate Dijkstra-Bekhuis, tel: 06-34360526
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113279

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland