Verzorgende IG Park Braband
Carinova

Verzorgende IG

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Schalkhaar gaat het om woonzorgcentrum Park Braband. Voor Park Braband zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega Verzorgende IG!

Op de locatie Park Braband zijn er 41 appartementen en 4 kamers voor kortdurende opname. In de appartementen wordt 7 x 24 uur zorg en dienstverlening geboden. Afhankelijk van de indicatie kan een bewoner - naast zorg en dienstverlening - ook medische, psychosociale en paramedische behandeling krijgen. Op deze manier kunnen de bewoners blijven wonen op Park Braband. Ook als de zorgvraag toeneemt.

Er zijn binnen Park Braband twee teams. Beide teams werken met elkaar samen en helpen elkaar waar nodig! Wil jij graag werken als Verzorgende IG binnen deze mooie locatie? De collega's van Park Braband maken graag kennis met jou!

Carinova biedt jou:

 • Je bent direct welkom in het team
 • 20 of 24 uur per week
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Een organisatie met een actieve personeelsvereniging
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG in jouw bezit
 • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de bewoners zijn en je stemt daar de ondersteuning op af
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent flexibel en empathisch ingesteld
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Maria Veldman: 0570-663485.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 54996
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova