Verzorgende IG PG JW Andriessen
Careaz

Functieomschrijving

Ervoor zorgen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden op de momenten dat het jou (vaak) het beste uitkomt. Is dit waarom jij voor dit vak hebt gekozen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Voor onze locatie J.W.Andriessen zijn wij voor één van onze vier kleinschalige woongroepen op zoek naar een collega verzorgende IG.

Kom je bij ons werken? Dan zorg je samen met je collega’s voor zorg en ondersteuning op maat voor zeven of acht bewoners. Je team bestaat uit een verpleegkundige, verzorgenden, helpenden plus en woonondersteuners.

"We hebben een klein hecht team. Collega's luisteren naar mij en ik voel me gehoord. Verder hebben we een ruime huiselijke woonkamer, welke grenst aan een tuin. Eigenlijk gewoon zoals het thuis ook is. En wat is er mooier dan de levensfase van mensen zo mooi mogelijk te maken?"

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

  • je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
  • je voelt goed aan wat een ander nodig heeft, werkt vraaggericht en weet wanneer inzet van collega's nodig is;
  • je werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • je bent betrouwbaar en tactvol en weet anderen te motiveren;
  • je bent gediplomeerd verzorgende IG.

dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature!

Inschaling

  • Direct een vast contract;
  • Uren per week in overleg vast te stellen; minimaal 16 tot maximaal 32 uur per week afhankelijk van jouw wensen;
  • Je hebt de mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.

Solliciteren
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer online via onderstaande button. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of [email protected]

Careaz
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. Daarnaast geven we zorg. 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 22-0034
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110586

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz