Verzorgende IG
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die betrokken verzorgende IG die we zoeken?

Voor de Buurtkamer in Reestoord zijn wij (per direct) op zoek naar een Verzorgende IG. 

24 uur per week | contract voor onbepaalde tijd

Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als verzorgende IG te versterken!

Buurtkamer Reestoord

Woonzorgcentrum Reestoord ligt heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Reestoord heeft een vriendelijke en gastvrije sfeer. Reestoord gaat medio 2020 een renovatie tegemoet. In Reestoord wonen ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen. Reestoord is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! In de Buurtkamer in Reestoord doe je dat altijd samen met een team van zorgprofessionals. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben (ca. 8-10 bewoners), staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig vastleggen van jouw bevindingen in het systeem Cura. Je wisselt ADL taken af met het uitreiken van medicatie. Daarnaast begeleid je met enthousiasme jouw bewoners bij de activiteiten op de dagbesteding.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien (7:15-15:00 uur / 11:00-18:30 uur en/of 14:45 – 22:30 uur);
  • Je bent hulpvaardig en durft initiatief te nemen;
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze en hebt affiniteit met de zorgdoelgroep PG;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent geduldig en handelt altijd vanuit respect;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Monique Hulzebosch, telefoonnummer 06-57 13 72 32.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 2001.18, vóór 28 februari 2020 naar vacatures@noorderboog.nl

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 2001.18
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reestoord
Postcode 7944EJ
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Monique Hulzebosch, telefoonnummer 06-57 13 72 32.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-02-2020
Reageer voor 28-02-2020
Ingangsdatum 01-03-2020
Nummer 51388
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog