VERZORGENDE IG IN NIJENHAGHEN OMMEN
Saxenburgh

Functieomschrijving
Wil jij elke dag met open armen ontvangen worden op je werk? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor onze somatische bewoners? Dan zoeken wij jou voor onze mooie locatie Nijenhaghen in Ommen in de functie van

VERZORGENDE IG
uren zijn in overleg

Situatieschets
Woon-zorglocatie Nijenhaghen in Ommen kent 79 appartementen waarvan 24 zorgapppartementen waar jij zorg gaat leveren. Vanuit een positieve sfeer ga jij, samen met een leuk en divers team collega’s, onze bewoners helpen bij hun dagelijks leven. 

Wat ga je doen? 
Je stimuleert de bewoners om binnen hun mogelijkheden, zelf ook wat te doen, dat houdt ze actief.

Jouw hart gaat uit naar ouderen. Met liefde en betrokkenheid maak jij van hun huis een echt thuis. Je draait verschillende diensten en de afwisseling in je werkzaamheden maakt dat geen dag hetzelfde is.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma verzorgende IG.
Uiteraard ben je deskundig, flexibel, behulpzaam en vriendelijk.

Eerst een dagje meelopen, is natuurlijk altijd mogelijk. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan waarin je met liefde aandacht geeft aan onze bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw wensen qua uren. Wij bieden jou een contract aan conform CAO VVT (FWG 35)

De cao kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je sollicitatie!

Wil je eerst meer informatie neem dan even contact op met Henriëtte Strijker, wijkmanager, telefoonnummer (06) 31 66 45 67 / h.strijker@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.067
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Henriëtte Strijker (wijkmanager) te bereiken via (06) 31 66 45 67 / h.strijker@sxb.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-11-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56109
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh