Verzorgende IG Revalidatie
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een student Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en wil je Revalidatie ervaring opdoen? 
 • Wil jij graag extra uren werken naast je huidige baan als Verzorgende?
 • Ben jij iemand die graag werkt met enthousiasme en werkt naar herstel met cliënten?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij onze locatie Eugeria te Almelo is er een mogelijkheid om als Verzorgende niveau 3 (extra) te werken. Je mag ervaringen opdoen binnen de Revalidatiezorg waar onze cliënten kleinschalig verblijven. Dit betekent dat de bewoners een eigen kamer hebben en een gezamenlijke woonkamer/keuken. De maaltijden zijn gezamenlijk.

Bij revalidatie cliënten begeleid je de cliënten naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties. Het behandelplan stem je continue af met je multidisciplinaire collega’s. Je hebt een waardevolle bijdrage aan het hersteltraject van de cliënt.  

Jij bent iemand die een cliënt weet te stimuleren en te enthousiasmeren om vorderingen te maken in het herstel. Je wordt blij van de vorderingen die een cliënt maakt, maar je kan ook een luisteren oor zijn voor de cliënt wanneer het nodig is. De cliënten verblijven tijdelijk waardoor er veel wisseling is van cliënten, zorgvraag en zorgbehoefte.

We hebben in het team ruimte voor enkele zorgprofessionals die flexibel inzetbaar zijn, op oproepbasis. Graag gaan we in overleg over je beschikbaarheid en diensten. Jij wilt graag diversiteit in zorgvraag, meer verpleegtechnische handelingen uitvoeren en jij bent flexibel inzetbaar.

Wie ben jij?

 • Je bent in opleiding of je bent gediplomeerd voor Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor, gemotiveerd en je weet cliënten te motiveren op een positieve wijze
 • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken
 • Je bent flexibel beschikbaar in dagen en weekenden

Je vindt bij ons:

 • Een mogelijkheid om veel verpleegtechnische handelingen uit te voeren
 • Veel afwisseling van zorgvraag en zorgbehoefte
 • De mogelijkheid om flexibel extra uren te werken
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 Bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/c3-verzorgende-ig-oproepcontract-revalidatie-euger

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72856

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland