Verzorgende IG Sint Jozef woongroep 7&8
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Deventer hebben wij ons verpleeghuis Sint Jozef.

Woongroep 7&8 is een kleinschalige Geronto Psychiatrie afdeling binnen het Sint Jozef en is op zoek naar een verzorgende IG die onze cliënten de zorg en structuur kan bieden waar zij recht op hebben.

Werken op deze afdeling biedt een extra uitdaging; naast de regulier taken als verzorgende IG heb je op deze afdeling de kans om met een breder aanbod aan psychiatrische ziektebeelden in aanraking te komen. Onze cliënten hebben veelal een psychiatrische achtergrond met daaraan verwant gedrag. Tevens zijn er cliënten waarvan gedrag door alcoholverslaving of NAH een rol spelen op de woongroep.

De uitdaging wie wij je bieden is om tijdens je dagelijkse werk je kennis te vergroten. Daarnaast leer je samen met je collega’s van het team en verschillende disciplines op welke manier elke individuele cliënt het best benaderd kan worden.
Deze zoektocht blijft altijd een puzzel en de oplossing wordt ook niet altijd gevonden maar dat is nu juist de uitdaging!

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG in jouw bezit
 • Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de bewoners zijn en je stemt daar de ondersteuning op af
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent flexibel en empathisch ingesteld
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden
 • Je bent bereid om alle diensten te werken

Carinova biedt jou

 • Je bent direct welkom in het team
 • 28 uur per week
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Een organisatie met een actieve personeelsvereniging
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact -opnemen met Jorinda Paalman 0570-518817 of met Gerlinde Versluis, te bereiken op telefoonnummer 06-20376689.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Tugba Jansen-Cankor, Recruiter, werkdagen ma, di en do te bereiken op 06 - 12538991. 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66126
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova