Verzorgende IG Sint Wilibrord Olst
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 10 woonzorglocaties in de regio Salland. Op de Boskamp (Olst) hebben wij locatie Sint Willibrord.

Sint Willibrord is de kleinste woonzorglocatie van Carinova. Sint Willibrord ligt midden in het karakteristieke dorp Boskamp en ziet uit over de uitgestrekte weilanden. Er heerst een warme en gezellige sfeer in dit huis.

Woonzorg bestaat uit 3 afdelingen, Korenbloem, Boterbloem en Klaproos. Op Afdeling Klaproos wordt zorg verleend aan Kortdurende opnames en overbruggingszorg. Binnen de woonzorg op het Sint Willibrord wonen ongeveer 30 ouderen. Hier werken gepassioneerde medewerkers van verschillende leeftijdscategorieën. Als team voelen zij zich verantwoordelijk om goede zorg aan de bewoners te geven, afgestemd op de bewoner.

Samen met jouw collega’s draag je als Verzorgende IG bij aan het welzijn en het geluk van de bewoners. Als team zijn jullie eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten, zoals familieleden en mantelzorgers.

Jij wilt graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat de bewoners kunnen blijven doen wat zij belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners en helpt je daar waar noodzakelijk is. Het uitgangspunt hierin is te kijken naar de mogelijkheden van de bewoner in plaats van de onmogelijkheden.

Er zijn verschillende taken rondom ADL,medicatie, voeding en diverse activiteiten. Je begeleidt de bewoners conform het zorgplan. Ook ben je observerend en signalerend als het gaat om veranderingen in de zorgbehoefte. Je draagt zorgt voor een juist gebruik van de medicatie via een medicatie-administratie. Tot slot zal je, als onderdeel van het team, ook leerlingen en stagiaires begeleiden.

Carinova biedt jou:

 • Het team kan jou direct verwelkomen
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • 24 uur per week
 • Een team met enthousiaste, flexibele collega’s dat werkt vanuit hun hart (voor de zorg)
 • Een organisatie waarbinnen jouw bijdrage aan het verbeteren van de zorgverlening welkom is
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Een open hart voor de zorg
 • Affiniteit met ouderzorg op lichamelijk en geestelijk gebied.
 • Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!
 • Net als jouw collega’s zet jij de bewoners centraal
 • Carinova is een lerende organisatie en door jouw leergierigheid wil jij hier graag in mee.

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Jolanda Schutte , te bereiken op telefoonnummer 0570-561377.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 0570-518379.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55046
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova