Verzorgende IG Sparrenheuvel
Carinova

Wil jij graag werken in de woonzorg?

Carinova is voor woonzorglocatie Sparrenheuvel in Diepenveen op zoek naar twee nieuwe collega's voor de functie Verzorgende IG. Sparrenheuvel staat midden in een groene omgeving en is bezig met een transitie naar verpleeghuiszorg. Binnen deze woonzorglocatie is de zorgvraag erg complex en divers. 

Carinova werkt met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met je collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw mening als verzorgende IG is belangrijk! Wij vinden het belangrijk om elkaar scherp te houden en waar nodig te verbeteren. Onze bewoners staan centraal en wij staan voor kwalitatief goede en vooruitstrevende zorg. Daarom zijn wij op zoek naar twee enthousiaste collega's!

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Inschaling in FWG 35 van de cao VVT (max. € 2.762,34 per maand)
 • 24 uur
 • Je krijgt een rol binnen het team en draagt hier verantwoordelijkheid voor
 • Een zeer actieve personeelsvereniging
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Je hebt een hart voor de zorg
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan telefonisch contact op met Harriet van Wijhe of Rianne de Jong: 0570-598298.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Carinova Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sparrenheuvel Magnolia/Lavendel
Postcode 8121 CW
Stad Olst
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55005
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova