Verzorgende IG Specialistisch Centrum Ouderenzorg (Vlindertuin)
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

“Door het gebruik van benaderingsplannen geef ik net dat stukje meer, begeleiding bij complex gedrag, aan onze bewoners. Juist door hele kleine dingen, haal ik onze bewoners uit hun complexe gedrag dat geeft mij een gevoel van trots” (medewerkers Vlindertuin)

 

Het komende jaar implementeren we een nieuwe methodiek, kunnen medewerkers zich specialiseren in complex gedrag bij onze bewoners, werken we intensief samen op de afdeling met de psycholoog en de arts en krijgen de mantelzorgers een prominente plaats in onze groep.

 

Wat ga je doen?

Samen met collega’s ga je zorg verlenen aan PG-cliënten met zeer complex gedrag. Als verzorgende ben jij verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van onze cliënten. Samen met de cliënt en diens familie achterhaal jij de zorgbehoefte om vervolgens de beste zorg op maat te leveren. Je voert familiegesprekken en onderhoudt het contact met artsen en andere disciplines.

Daarnaast vervul je een belangrijke rol bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Met jouw enthousiasme, kennis en vaardigheden breng je onze dienstverlening naar een hoger niveau.

Onze teams werken zelforganiserend; zo maken de teamleden zelf hun rooster en zijn er duidelijke teamrollen gedefinieerd zodat jij precies doet wat je leuk vindt én waar je goed in bent.

Functie eisen

Wat vinden wij belangrijk?

Vind jij maatwerk belangrijk en durf jij van gebaande paden af te wijken? Wij zoeken collega’s die zich laten leiden door kennis, enthousiasme én gevoel. Jij bent een echte doorzetter, neemt initiatief en je bent in staat om samen met ons de beste zorg te bieden. Er is niets mooier dan de dag afsluiten met een voldaan gevoel!

Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je hebt affiniteit met zorgvragers en familie. Bezit jij de volgende kwaliteiten: flexibel, zelfstandig, enthousiast, helicopterview, signaleren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwachten van je dat je onze zorgvisie onderschrijft en dat je invoelend weet om te gaan met de eventuele religieuze achtergrond van onze zorgvragers. Verder vind jij werken in teamverband belangrijk.

Uiteraard heb je als verzorgende (minimaal) het diploma verzorgende IG of vergelijkbaar.

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast zelforganiserend team. Jullie maken zelf het rooster en hebben duidelijke teamrollen gedefinieerd, zodat jij doet wat je leuk vindt én waar je goed in bent.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Hoeveelheid werkuren zijn bespreekbaar per week.
  • Een salaris volgens de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 35.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via o.a. e-learning.
  • Wij investeren graag in zorgtalent. Zo realiseer jij jouw ambitieuze carrière in de ouderenzorg.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel op de functie van verzorgende IG bij de Zorggroep. Je bent meer dan welkom! Voldoe je aan de functie-eisen of ben je bijna afgestudeerd? Dan gaan we sowieso met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577. Of voor inhoudelijke informatie met Frank Janse 06-30068566

Wat je moet weten…

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wie zijn wij?

Het Specialistisch Centrum Ouderenzorg maakt onderdeel uit van de Zorggroep Noordwest-Veluwe. (Kwetsbare) ouderen staan centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Onze regionale teams zorgen elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben.

Toon je graag initiatief en vind je het leuk om telkens weer een nieuwe uitdaging aan te gaan? Kom dan werken bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Je bent meer dan welkom!

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie Sonnevanck
Postcode 3847 LC
Stad Harderwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577. Of voor inhoudelijke informatie met Frank Janse 06-30068566
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 44542
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe