2 Verzorgenden IG Swaenewoerd Raalte
ZGR

Je taken

Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op basis van het zorgleefplan. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet. Welzijn van cliënten staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent breed inzetbaar zo nodig binnen alle locaties van ZGR en bereid transmuraal en alle voorkomende diensten te werken.  

Je profiel

Een diploma verzorgende-IG, of gelijkwaardig niveau 3 en affiniteit met de somatische doelgroep zijn vereisten. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Je bent in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren. Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht. Je bent creatief en durft kritische vragen te stellen. 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd. 
  
Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.762,34 (functiegroep 35) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.  

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Swaenewoerd
Postcode 8102BE
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gerda Kappert, manager ZGR Swaenewoerd, telefoonnummer (06) 827 10 804 of Marlies Kruiper Verzorgende, telefoonnummer (088) 656 4130
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-06-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 20-07-2020
Nummer 53465
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk. Wij verlenen zorg zowel intramuraal, als in de aanleunwoningen en de flat van Blekkershoek.

Meer over ZGR